Survivor: Η απομυθοποίηση της Κάτιας, ο μορφασμός της Ασημίνας και οι... πρώην

Ιωάννα Τζανή
Survivor: Η απομυθοποίηση της Κάτιας, ο μορφασμός της Ασημίνας και οι... πρώην

Το κοινό στηρίζει τον Μαρτίκα και τα βάζει με την Ασημίνα. Στον Άγιο Δομίνικο ο Τζον της Μυριέλλας, ενώ πρόταση έγινε και στον πρώην της Κάτιας!

Χαμός έγινε χθες (19/2) στο Twitter με τις γκριμάτσες της Ασημίνας Χατζηανδρέου την ώρα που μιλούσε ο Σπύρος Μαρτίκας. Η κόντρα των δύο συμπαικτών του Survivor δε λέει να λάβει τέλος, με τη μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών να υποστηρίζει τον Σπύρο... μέχρι το κόκκαλο και η Ασημίνα να έχει γίνει κόκκινο πανί!

Μετά την επική κωλοτούμπα της σχετικά με την οικειοθελή αποχώρησή της σε περίπτωση που έφευγε η Πελαγία Καζολέα, η Ασημίνα κατηγορεί τον Σπύρο ότι εκείνος φταίει που έφυγε η φίλη της. Αυτό φέρνει τον έναν διαπληκτισμό μετά τον άλλον, με τον παίκτη της Μπλε ομάδας να έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο και να έχει κερδίσει την υποστήριξη του κοινού.

martikas ypopsifios

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος αλλά ο καυγάς με την Κάτια αναστάτωσε το Twitter

Η Κάτια, δε, παρόλο που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης με μεγάλες προσδοκίες από το τηλεοπτικό κοινό, που μόνο πάρτι δεν έστησε την ημέρα που έκανε το μεγάλο comeback, φαίνεται πως αρχίζει να τους απογοητεύει, αφού η αγωνιστικότητα και η αποδοτικότητά της στον στίβο μάχης δεν είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι.

Μπαίνουν στο Survivor ο John Λυγνός και ο Κωνσταντίνος Χωρινός;

Το πρωί της Κυριακής (20/2), η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» ότι ο... γνωστός πια φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή, John, βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ πρόταση έχει δεχτεί και πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο.



Η παραγωγή φαίνεται πως θέλει να ενισχύσει τα νούμερα τηλεθέασης και σκέφτηκε να εφαρμόσει μία... δοκιμασμένη και αλάνθαστη μέθοδο, καθώς το περσινό Survivor απέδειξε ότι οι έρωτες, οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις... πουλάνε!

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Μυριέλλα Κουρεντή θα έχει σύντομα (ευχάριστες;) εκπλήξεις στην Καραϊβική.

Όσον αφορά στον πρώην της Κάτιας που δέχτηκε πρόταση - και μάλιστα πολύ δελεαστική - για να μπει στο παιχνίδι, αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Χωρινός, με τον οποίο το μοντέλο διατηρούσε σχέση την περίοδο που αγωνιζόταν στο περσινό Survivor.



Η Ελένη Βουλγαράκη ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και ο ίδιος της είπε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πει «ναι» στην πρόταση, ωστόσο προβληματίζεται μήπως στη συνέχεια το στοιχείο του ριάλιτι είναι πιο έντονο από ό,τι το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Έτσι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας εκτός παιχνιδιού

Η φίλη του Σπύρου Μαρτίκα, Αθηνά Φλώρου, μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινάτικα» για να ρίξει φως στο πώς ακριβώς είναι ο Μαρτίκας εκτός παιχνιδιού και να σχολιάσει τα τεκταινόμενα.


«Είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός και όντως τα αναλύει όλα και σκέφτεται αρκετά και τον θεωρώ και πολύ έξυπνο», άρχισε να λέει η Φλώρου για τον Μαρτίκα σχολιάζοντας αμέσως μετά τι πιστεύει η οικογένειά του βλέποντας τα πράγματα απέξω: «Εμείς αυτό που βλέπουμε ως φίλοι και οικογένεια είναι ότι πραγματικά έχει κουραστεί. Και όχι μόνο αυτό, βλέπει το καλό της ομάδας, ότι όντως αγωνιστικά είναι από τους πιο χαμηλούς σε απόδοση, οπότε βοηθάει και την ομάδα του. Δεν ξέρω αν περίμενε ότι θα παραμείνει. Εγώ πιστεύω ότι σκεφτόταν πως θα αποχωρήσει».




https://www.instagram.com/p/CaA3DNUL-dX





Όσο για το αν έχει αλλάξει ο Σπύρος μέσα στο παιχνίδι, η καλή του φίλη ανέφερε: «Εγώ δεν έχω δει καμία διαφορά στον Σπύρο. Ο Σπύρος είναι αυθόρμητος. Ό,τι σκεφτεί θα το πει με όποιο κόστος. Τώρα παίζουν και πάρα πολλά πράγματα ρόλο. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος. Ένα παράδειγμα θα σας δώσω. Δύο εβδομάδες πριν μπει στο Survivor -εμένα με πήρε η κουμπάρα μου, η αδερφή του, και μου το είπε και μείναμε άφωνοι-, είχε πάει για πεζοπορία στην Πάρνηθα και καταλήξαμε το βράδυ να αγνοείται και να κατεβαίνουν τα ελικόπτερα της ΕΚΑΒ για να τον μαζέψουν. Έτσι είναι ο Σπύρος».

Δες στην παρακάτω photo gallery πώς σχολίασε το Twitter το χθεσινό επεισόδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Μαρτίκας Survivor: Έχει στρατηγική ή απλώς είναι αυθόρμητος; Έτσι είναι εκτός παιχνιδιού