Έχεις παρατηρήσει το νέο τατουάζ - γραμμή σε όλο το σώμα της Κάτιας Ταραμπάνκο

Έχεις παρατηρήσει το νέο τατουάζ - γραμμή σε όλο το σώμα της Κάτιας Ταραμπάνκο

Πότε έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο το συγκεκριμένο τατουάζ και τι απέγινε το τατουάζ - τίγρης που είχε σβήσει.

H Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε με δόξα και τιμή στο Survivor 2022 και ήδη δίνει τους πρώτους αγώνες της, χωρίς μεγάλη επιτυχία βέβαια. Στο πλαίσιο της στρατηγικής βέβαια, η Κάτια μιλάει με όλα τα στρατόπεδα και το Twitter υποστηρίζει πως η πάλαι ποτέ νικήτρια του GNTM κάνει ξεκάθαρα διακοπές στον Άγιο Δομίνικο.

Μπαίνει ο πρώην στο παιχνίδι;

Ο Κωντασταντίνος Χορινός, πρώην της Κάτιας δεν διέψευσε πως σκέφτεται σοβαρά να ταξιδέψει ως την Καραιβική και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η αντίδραση της παίκτριας, την οποία οι φήμες θέλουν να λαμβάνει 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα παραμονής στο Survivor.

Το τατουάζ που μας παραξένεψε!

katia copy 8

Υπάρχει ένα τατουάζ που διατρέχει το σώμα της Κάτιας από το χέρι ως τον αστράγαλό της. Είναι ένα τατουάζ στο πλάι του σώματός της με τη μορφή συνεχούς γραμμής, το οποίο είναι καινούργιο και το οποίο δεν έχουμε δει σε πρόσφατες φωτογραφίες της Ταραμπάνκο. Αποτελεί απορίας άξιο βέβαια, το γιατί «χτύπησε» η 26χρονη ένα τόσο έντονο τατουάζ, τη στιγμή που με κόπο έσβησε τον τίγρη που είχε στην περιοχή του μηρού και το οποίο είχε κάνει τους κριτές του GNTM να διαφωνήσουν το κατά πόσο η Ταραμπάνκο θα καταφέρει να ακολουθήσει εύκολα την καριέρα μοντέλου.

katia2

Ο τίγρης μεν εξαφανίστηκε, η γραμμή ήρθε όμως για να μείνει. Φαίνεται πάντως, πως την ευθύνη για το νέο τατουάζ της Κάτιας έχει ο νέος της έρωτας, τον οποίο άφησε για να ξαναμπεί στο Survivor.


https://www.instagram.com/p/CZ-TIp_lFej

Survivor: Η απομυθοποίηση της Κάτιας, ο μορφασμός της Ασημίνας και οι... πρώην

Η σχέση με τον tatoo artist μετά τον χωρισμό



Μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χορινό πριν μερικούς μήνες, η Ταραμπάνκο φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του tatoo artist Τεό Κωνσταντόπουλου.

Πριν μπει στο Survivor, η Κάτια βρέθηκε στο Old Fashion Bar, της Ζυρίχης, στο κέντρο της πόλης όπου απόλαυσε το ποτό της και ανέβασε τα σχετικά stories στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CV3NLsKsXHl

Εκεί η Κάτια δείπνησε με τον αγαπημένο της tatoo artist στην πόλη όπου διατηρεί μαζί με φίλους του είναι ιδιοκτήτες σε studio tatoo. Όπως φαίνεται παρά την προσπάθεια να σβήσει τα τατουάζ που είχε, η Κάτια επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ σε αυτά.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Μαρτίκας Survivor: Έχει στρατηγική ή απλώς είναι αυθόρμητος; Έτσι είναι εκτός παιχνιδιού