H Sophie Turner έγινε 26 ετών και ο Joe Jonas της ευχήθηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Sophie Turner έγινε 26 ετών και ο Joe Jonas της ευχήθηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της.

Ο Joe Jonas λιώνει για τη σύζυγό του, Sophie Turner και δεν το κρύβει. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο post στο Ιnstagram με αφορμή τα 26α γενέθλια της ηθοποιού, θέλοντας να της ευχηθεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ο 32χρονος σταρ και η Turner διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους αφού όλα δείχνουν ότι περιμένουν τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την 2χρονη Willa, στην οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

Σε συνέντευξή του ο Joe παραδέχτηκε ότι μέχρι στιγμής η πατρότητα είναι «καταπληκτική», προσθέτοντας ότι η Willa είναι ένα «πανέμορφο» μωρό. Όπως ανέφερε το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει από την κόρη του είναι πως ο ελαφρύς ύπνος είναι πολύ ωραίος.

jonas brothers

Jonas Brothers και Joe Biden στο viral video της χρονιάς

Το post του Joe Jonas για τα 26α γενέθλια της συζύγου του

https://www.instagram.com/p/CaQqftloJRK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Joe Jonas δημοσίευσε μια φωτογραφία της Turner σε Instagram-story όπου την βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι να φορά κίτρινα γυαλιά ηλίου. «Χρόνια πολλά αγάπη μου @sophiet», έγραψε χαρακτηριστικά o τραγουδιστής εκφράζοντας τον έρωτά του.

Οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη και η φουσκωμένη κοιλιά

https://www.instagram.com/p/CaRT_2KLcdm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το δεύτερό της παιδί φαίνεται πως κυοφορεί η Sophie Turner. Η πρωταγωνίσρτρια του «Game of Thrones» εθεάθη τις προηγούμενες μέρες με φουσκωμένη κοιλίτσα σε εξόδους της με τον Joe Jonas και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ηθοποιός βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Προς το παρόν κανένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δεν έχει επιβεβαιώσει τα ευχάριστα νέα. H 26χρονη ηθοποιός και ο 32χρονος τραγουδιστής εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο Los Angeles. Οι λήψεις δείχνουν την Sophie Turner να ακουμπάει τρυφερά την φουσκωμένη κοιλιά της φορώντας ένα λευκό top και μία καφέ loose φόρμα.



Πηγή κεντρικής: sophiet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: