Ελένη Μενεγάκη: «Είναι όλα ψέματα, μην πιστεύετε τίποτε από όσα γράφονται για εμένα»

Κατερίνα Μπούσιου
Ελένη Μενεγάκη: «Είναι όλα ψέματα, μην πιστεύετε τίποτε από όσα γράφονται για εμένα»

Η Ελένη ποτέ δεν είχε το άγχος για το τέλειο σώμα όπως διευκρίνησε και μας αποκάλυψε πότε πήγε τελευταία φορά σε διατολόγο. 

Η Ελένη φημίζεται για τις αναλογίες της και είναι στα καλύτερά της, ανεξάρτητα από τις 4 εγκυμοσύνες της. Και σήμερα η συζήτηση στην εκπομπή της αφορούσε την διατροφή και ειδικά τις δίατες. Η ίδια ένιωσε την ανάγκη να αποκαλύψει αυτό που τόσοι αναρωτιούνται κατά καιρούς. Πως καταφέρνει να διατηρεί μία άψογη σιλουέτα; Ήθελε όμως να ξεκαθαρίσει με τον πιο αυστηρό μάλιστα τρόπο, τι είναι αλήθεια και τι ψέματα σε όσα ακούγονται ή γράφονται κατά καιρούς.


https://www.instagram.com/p/CaUgEdhNALt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν με απασχόλησε ποτέ να έχω το τέλειο σώμα»

Ακόμη και αν η εμφάνισή της έπαιξε τον δικό της ρόλο στα 30 χρόνια που συμπληρώνει φέτος στην τηλεόραση, η Ελένη δεν είχε ποτέ άγχος με την εικόνα της. Το έχει πει πολλές φορές και άλλωστε αυτό φάνηκε γιατί και τις 4 εγκυμοσύνες της, τις ζήσαμε παράλληλα μαζί της τηλεοπτικά. Δεν κρύφτηκε ποτέ από την κάμερα. Η κουβέντα με τους συνεργάτες της ξεκίνησε με αφορμή την σαλάτα που έτρωγε επί 10 χρόνια η Jennifer Aniston, ενώ έπαιζε στα «Φιλαράκια» για να διατηρείται σε φόρμα. Η συνταγή αυτή τις τελευταίες ημέρες έχει άλλωστε γίνει viral σε παγκόσμιο επίπεδο. Και η Ελένη μίλησε εμπειρικά για την διατροφή της.

elenimenegaki

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της είπε συγκεκριμένα: «Ένα έχω να πω και θέλω να το πω. Άν κάτι απασχολεί, σε διάφορες φάσεις της ζωής τους, αγόρια και κορίτσια, είναι το να χάσουν βάρος. Άλλο πράγμα όμως να θέλει να αδυνατίσει ο Δημήτρης, άλλο εγώ, άλλο εσύ και ο καθένας από εμάς. Για αυτό και το έχω πεί τόσες φορές. Πως όταν διαβάζετε «η δίαιτα της Ελένης», μην πιστεύετε τίποτε, κλείστε το. Είναι όλα ψέματα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ποτέ δεν με απασχόλησε να έχω το τέλειο σώμα. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη, αλλά όχι του τύπου: «κάτι βλέπω εδώ, μία κουκίδα στο σώμα μου»



Και όπως είπε χαριτωμένα για την τελευταία φορά που πέρασε το κατώφλι ενός διαιτολόγου: «Ο διαιτολόγος μου, έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα. Γιατί μόνο στις γέννες μου πήγα σε διαιτολόγο». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε στη συνέχεια το λόγο για να πει βέβαια λόγω προσωπικής εμπειρίας με δίαιτες που έχει κάνει στο παρελθόν, ότι το σώμα αλλά και η καθημερινότητα του καθενός είναι εντελώς διαφορετική. Και μιλώντας λίγο γλαφυρά, αλλά και υπερβολικά, δήλωσε πως είναι έτοιμος να φάει τις...φακές που έχει στο ψυγείο του εδώ και μία εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει τα 7 χρόνια γάμου - Οι 7 αλλαγές που έφερε στη ζωή της αυτός ο έρωτας

Τον Μάκη Παντζόπουλο περιμέναμε αλλά η Ελένη έκανε ανατρεπτικό ποστ στην επέτειο γάμου

Η Ελένη Μενεγάκη με το πιο chic ponytail για όλες τις ώρες – Τα tips για να το κάνεις κι εσύ