Στη Γη της ελιάς Κουράκος και Πότης τσικνίζουν, τραγουδούν και γίνονται viral

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς Κουράκος και Πότης τσικνίζουν, τραγουδούν και γίνονται viral

 Αλέξανδρος Μαρτίδης και Γιάννης Κρητικός σε μεγάλα κέφια κάνουν την έκπληξη με το ταλέντο τους στο τραγούδι, με αφορμή την Τσικνοπέμπτη. 

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Το ότι ο ηθοποιός Γιάννης Κρητικός έχει ωραία φωνή και ασχολείται με το τραγούδι το γνωρίζαμε. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζαμε, είναι πως και ο Αλέξανδρος Μαρτίδης έχει εξίσου υπέροχη φωνή. Πότης και αστυνόμος Κουράκος στη Γη της ελιάς, σε ένα απίθανο ντουέτο λόγω Τσικνοπέμπτης με τραγούδι και ψητά στο τζάκι. Το video από το backstage των γυρισμάτων ήδη έχει γίνει viral.


https://www.instagram.com/p/CY8n--ost1c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντικριστά στο τραγούδι, αντικριστά στο τζάκι

Ο Πότης είναι γνωστός για το χιούμορ του στη Γη της ελιάς, αλλά το ίδιο ακριβώς είναι και ως Γιάννης Κρητικός στην προσωπική του ζωή. Την καλή του φωνή είχαμε την ευκαιρία να την διαπιστώσουμε και όταν συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar. Και τώρα στην Μάνη το διαπιστώνουμε για μία ακόμη φορά. Μαζί με τον αστυνόμο Κουράκο τραγουδούν μία μεγάλη επιτυχία του Κώστα Μακεδόνα και της Γλυκερίας, το «Σ'αγαπώ πολύ» και εκεί που ο στίχος λέει την κομβική λέξη ....αντικριστά, γυρνούν και οι δυο και μας δείχνουν τα αντικριστά ψητά, όπως ακριβώς κάνουν στην Κρήτη. Πολιτισμική ένωση έχουμε τελικά στη Μάνη και στη Γη της ελιάς. Το απολαυστικό video συγκέντρωσε πάρα πολλά σχόλια από θαυμαστές της σειράς.



Πριν αρκετό καιρό οι ηθοποιοί από τη Γη της ελιάς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Γιάννη Κρητικό σε μία εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί στην Κύπρο. Ο ίδιος βέβαια που συνεχίζει παρά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, να κάνει live εμφανίσεις, το έχει παράπονο, ότι δεν συμμετείχε και στο YFSF All stars. «Με στεναχώρησε πολύ», όπως είπε. Παρόλο που ήταν νικητής, δεν κλήθηκε ποτέ από την παραγωγή για να συμμετάσχει.


https://www.instagram.com/p/CYUO9ITti3Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αστυνόμος Κουράκος γίνεται μπαμπάς

Ο Γιώργης πάντως στα επόμενα επεισόδια και αφού έχει αναρρώσει από τους πυροβολισμούς θα ζήσει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Η Ιουλία θα διαπιστώσει σύντομα πως περιμένει παιδί και όταν μοιραστεί τα ευχάριστα με τον σύζυγο της, εκείνος θα πετάξει από τη χαρά του. Είναι κάτι που το ήθελε πολύ και νιώθει πως είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Η γυναίκα του ωστόσο είναι φοβισμένη και επιφυλακτική και δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του. Ελπίζουμε πάντως αυτή τη φορά να μην έχουμε απρόοπτα αλλά και πισωγυρίσματα της Ιουλίας στον παλιό μεγάλο της έρωτα, τον Στάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ιουλίας-Κουράκου, το σκουλαρίκι και το debate στο Twitter

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του

Γη της ελιάς: Η παλιά καλή Χάιδω επέστρεψε με όπλο και το Twitter αντέδρασε επικά