Γη της ελιάς: Η παλιά καλή Χάιδω επέστρεψε με όπλο και το Twitter αντέδρασε επικά

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η παλιά καλή Χάιδω επέστρεψε με όπλο και το Twitter αντέδρασε επικά

Ποιόν ετοιμάζεται να σκοτώσει η Χάιδω; Η Μαρίνα χωρίζει και πάλι τον Μάνο και στη Γη της Ελιάς έρχονται τα πάνω, κάτω!

Η Χάιδω που όλοι αγαπήσαμε, επιστρέφει δριμύτερη στη Γη της ελιάς! Η σκληρή Μανιάτισσα είναι έτοιμη να πάρει και πάλι τον νόμο στα χέρια της. Το επίδοξο θύμα; Ο Βαφέας, ο οποίος αποφυλακίζεται με ειδική άδεια για να πάει στην κηδεία της μητέρας του και η Χάιδω δε σκοπεύει να του τη χαρίσει...

Εν τω μεταξύ, μετά την αντίδραση της Αναστασίας μόλις είδε την Αθηνά και τον Ιάκωβο, οι δυο τους βρίσκονται σε αδιέξοδο και προσπαθούν να δικαιολογηθούν στην Αναστασία, η οποία έχει σοκαριστεί.

gerekou angela2

Ποια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με την Άντζελα Γκερέκου; Στη Γη της ελιάς έχουμε εξελίξεις

Ο Μάνος θέλει παιδί και η Μαρίνα τον χωρίζει

Ο Μάνος δε λέει να σεβαστεί τις επιθυμίες της Μαρίνας και επιμένει στο τελεσίγραφο που της έδωσε σχετικά με το παιδί. Εκείνος θέλει σαν τρελός να γίνει πατέρας, η Μαρίνα θέλει να ζήσει τη ζωή της πριν κάνει οικογένεια, και οι δυο τους δεν τα βρίσκουν με τίποτα.



Έτσι, το ζευγάρι έρχεται σε σύγκρουση για ακόμη μία φορά, με τη Μαρίνα να αρνείται να ενδώσει στον εκβιασμό του Μάνου και να του ζητά να χωρίσουν.

Γιώργης και Βασιλική βγαίνουν παίρνουν εξιτήριο

Ο Γιώργης βγαίνει από το νοσοκομείο και ξεκινά τις ενέργειες προκειμένου να βρει τον δράστη πίσω από τον τραυματισμό του, παρά τις αντιρρήσεις της Ιουλίας, που επιμένει ότι χρειάζεται ξεκούραση μέχρι να αναρρώσει πλήρως.


https://www.instagram.com/p/CaQSvAtLWrv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξιτήριο παίρνει και η Βασιλική από τη μαιευτική κλινική, αλλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον αποχωρισμό από το μωρό της, το οποίο βρίσκεται ακόμα στη θερμοκοιτίδα.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την ΑΘηνά

Η μητέρα του Δημήτρη καταφθάνει στη Μάνη με σκοπό να ζητήσει τον λόγο από την Αθηνά για το δεσμό τους. Η σχεδόν απειλητική εμφάνιση της θα την τρομοκρατήσει, γιατί εκείνη είναι έτοιμη να αποκαλύψει σε όλους, ότι είναι η πραγματική μητέρα του Δημήτρη.


https://www.instagram.com/p/CUkcATXNzG9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κυρία Κατερίνα δεν έχει σκοπό να φύγει άπραγη και θα κάνει τα πάντα για να αφήσει το στίγμα της. Η απόγνωση της ισχυρής χήρας Βρετάκου θα αναζωπυρώσει τα αισθήματα της για τον Ιάκωβο και στην αγκαλιά του θα νιώσει ασφάλεια. Τον ρόλο της Κατερίνας, θα υποδυθεί η Κύπρια ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ιάκωβος και Αθηνά υποκύπτουν στα συναισθήματά τους - Η ερωτική σκηνή και το λάθος

Γη της ελιάς: Η Βασιλική γεννάει και το κοινό στο Twitter ετοιμάζει ήδη τα... ροζ μπαλόνια!