Ο Γιώργος Κατσαούνης τα έβαλε με τη Μυριέλλα ξανά αλλά το Twitter βλέπει την πίκρα μετά τη χυλόπιτα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιώργος Κατσαούνης τα έβαλε με τη Μυριέλλα ξανά αλλά το Twitter βλέπει την πίκρα μετά τη χυλόπιτα

Το τελευταίο θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κατσαούνη και Μυριέλλα θα προκαλέσει αντιδράσεις αλλά το Twitter δίκασε τον παίκτη των Μαχητών. 

«Χθες το βράδυ στο συμβούλιο πέταξα μια βόμβα», λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα και κάπως έτσι, από το νέο τρέιλερ του Σαββάτου στο Survivor μπαίνουμε και πάλι σε κλίμα ειδυλλίου.

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Μυριέλλα ο Κατσαούνης

Φαίνεται ότι το κορίτσι είναι ηθοποιός, ήρθε στο στο «Survivor» για να πάρει Oscar αλλά, λέω εγώ τώρα, αντί για Oscar τη βλέπω να φεύγει με κανένα καλάθι με χρυσά βατόμουρα», συνεχίζει να τονίζει ο Κατσαούνης, ο οποίος είναι σαφώς πικραμένος από την εξέλιξη της σχέσης με την Κουρεντή.



Ο Αγρότης του Survivor πάντως, φαίνεται πως ξύπνησε και θυμήθηκε τη Μυριέλλα από το προηγούμενο κιόλας επεισόδιο του Survivor.

«Εγώ τα έλεγα αυτά για την Μυριέλλα. Λέει και πράγματα που δεν ισχύουν και παραπιεί, είναι και καρφί. Δεν έχει νόημα σαν άνθρωπος για εμένα αυτό το κορίτσι. Ο Άρης έχει δίκιο που λέει διπρόσωπη την Μυριέλλα, διότι εκτός του συμβουλίου που είχα κλείσει το ειδύλλιο και το άνοιξα ξανά μετά με μια δεύτερη ευκαιρία που της είχα δώσει.Της είχα πει με γουστάρεις όντως; Αυτή μου είπε και σε γουστάρω δίνοντάς μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και πουλάει κιόλας και στον κόσμο. Μετά για αυτό την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω ότι ναι είναι διπρόσωπη», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης.

O διάλογος Γιώργου- Μυριέλλας

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Θα ήθελα να τονίσω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Που ήθελες να πουλήσεις πράμα. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο» ανέφερε ο παίκτης των Μαχητών στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο οποίο αποχώρησε ο Σάκης Αρσενίου.

«Μάθε να τρως μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου» απάντησε η ηθοποιός.

Μήπως το ειδύλλιο Κατσαούνη- Κουρεντή έχει βάθος;

Με τις πληροφορίες να θέλουν τον John Lygno, τον φίλο της Μυριέλλας ήδη στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς κανείς να επιβεβαιώνει αν θα μπει στο Survivor και δη στην ομάδα των Μαχητών, ένα σενάριο συγκατοίκησης των δύο αντρών στην ίδια παραλία, θα ήταν τουλάχιστον «σατανικό» από την μεριά του Ατζούν.

Survivor: Ο Σάκης αποχώρησε αλλά όλοι εξοργίστηκαν με τη Μυριέλλα για μία ατάκα



Πάντως, ο κόσμος φαίνεται πως δεν στηρίζει πια τον Γιώργο, στην εξέλιξη της σχέσης με τη Μυριέλλα και τα σχόλια στο Twitter μιλούν για μια χυλόπιτα που δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει ο Γιώργος.

Νέα παίκτρια στους Μαχητές

Σημειώνεται ότι όπως φαίνεται από το trailer στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης θα έχουμε έναν νέο παίκτη να εντάσσεται στην ομάδα των Μαχητών. Πρόκειται για μια κοπέλα η οποία θα κάνει την εμφάνισή της λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε με ήττες στα αγωνίσματα αλλά ως MVP στα συμβούλια

John Lygnos: Ο σύντροφος της Μυριέλλας βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο - To Twitter αντέδρασε

Survivor: Εμφανίστηκε ο αδερφός του Απόστολου Ρουβά - Όχι, δε λέμε για τον Σάκη