MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει την έκπληξη και ανατρέπει όσα ξέρουμε για τον Γρηγόρη

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης κάνει την έκπληξη και ανατρέπει όσα ξέρουμε για τον Γρηγόρη

Ο αγαπημένος κριτής, έχει διαφορετική άποψη για τον παίκτη ο οποίος με την συμπεριφορά του, έχει εκνευρίσει πολλές φορές το κοινό και τους χρήστες στο Twitter. 

Ήδη διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα του διαγωνιστικού μέρους του MasterChef και επιτέλους ξεδιπλώθηκαν οι χαρακτήρες των παικτών που δεν είχαμε την δυνατότητα να δούμε στις οντισιόν. Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Δημήτρης αλλά και ο Γρηγόρης είναι εκείνοι που έχουν συγκεντρώσει με την συμπεριφορά τους τις αντιδράσεις από τους συμπαίκτες τους αλλά και από το τηλεοπτικό κοινό. Ο δεύτερος μάλιστα έχει κριθεί πολύ αρνητικά με τα σχόλια που έχει κάνει για την Φανή, από τους χρήστες του Twitter, που δικαίως χαρακτήρισαν την συμπεριφορά του προσβλητική. Μέχρι και ο αγαπημένος μας κριτής Πάνος Ιωαννίδης είπε την γνώμη του για τον παίκτη και η απάντηση του είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


https://www.instagram.com/p/CaYHnlNK4fE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο οξύθυμος Γρηγόρης και το έμφραγμα στα 21 του χρόνια

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στη δημοσιογράφο 'Ολγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή «Happy Day» και είχε μία εντελώς διαφορετική άποψη για τον παίκτη, προφανώς γιατί έχει δει το σύνολο της συμπεριφοράς του στο διαγωνισμό: «Καταρχάς είναι εξαιρετικό παιδί και πολύ δυνατός παίκτης. Όπως πολλοί παίκτες λόγω του νεαρού της ηλικίας του, έχει την ένταση και τη σπίθα μέσα του. Καλό είναι αυτό για εμάς». Ο κριτής του MasterChef μίλησε και για τις δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις (του Στάθη και της Τατιάνας) λέγοντας ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η ψυχολογία για να συνεχίσει ο κάθε παίκτης στο παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει με χαμόγελο για το πως άντεξαν οι κριτές να φάνε 20 πιάτα στην δοκιμασία με τις κονσέρβες. Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είχαν ποτέ στο παρελθόν ενοχλήσεις με το στομάχι τους με όσα τρώνε, είπε πως: «Είμαστε μαθημένοι τόσα χρόνια»!



Ο Γρηγόρης όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια δεν θα σταματήσει να τα «βάζει» με την Φανή, αλλά επιτέλους θα μάθουμε τι έχει συμβεί στο σπίτι μεταξύ τους και δημιουργήθηκε η ένταση. Γιατί όλοι αναρωτιόμαστε, από που προέρχεται η τόση μεγάλη αντιπάθεια. Ο παίκτης ωστόσο θα αλλάξει ως χαρακτήρας, όπως λένε οι πληροφορίες. Μη περιμένετε δραστική αλλαγή, αλλά τουλάχιστον σε μερικά θέματα θα είναι πιο προσεκτικός. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος που είναι μόλις 22 ετών, κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία και στην οντισιόν μάλιστα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του επεσήμανε πως έχει ταλέντο. Εκείνη την ημέρα ωστόσο μας είχε συγκινήσει και με την ζωή του.



Όπως είχε πεί για την οικογένειά του και την περιπέτεια με την υγεία του: «Υπάρχουν τρία αδέλφια μεγαλύτερα και τρία μικρότερα. Είμαι ο μεσαίος, το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Στην ηλικία των 21 πέρασα μία δυσκολία, έπαθα ένα έμφραγμα λόγω αμυγδαλίτιδας, δεν το κατάλαβαν οι γιατροί και αυτό μου δημιούργησε μυοκαρδίτιδα. Νοσηλεύτηκα για δύο μήνες και για 9 μήνες έμεινα σπίτι, μακριά από φίλους και οτιδήποτε άλλο. Όπως έμαθα στο skate να πέφτω και να ξανασηκώνομαι δυνατός, έτσι κάνω και γενικότερα στη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: H Κατερίνα Λένη αντιδρά στις ίντριγκες και το Twitter στη πονηριά του Δημήτρη

MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα

Masterchef: Bρέθηκε ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη - Η ακτινογραφία στα...κόκκαλα και οι πρώτες ζήλιες