MasterChef: H Κατερίνα Λένη αντιδρά στις ίντριγκες και το Twitter στη πονηριά του Δημήτρη

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: H Κατερίνα Λένη αντιδρά στις ίντριγκες και το Twitter στη πονηριά του Δημήτρη

Η πρώην παίκτρια σχολίασε όσα γίνονται στον διαγωνισμό. Το κοινό δεν αντέχει τον Δημήτρη ο οποίος έγινε ξανά ο στρατηγός της ίντριγκας σε ένα επεισόδιο που είχε και διπλή ασυλία.  

Το επεισόδιο του μπισκότου ήταν το χθεσινό, γιατί ως υλικό γευσιγνωσίας και δοκιμασίας αργότερα, είχε την τιμητική του στο MasterChef. Οι ίντριγκες του Δημήτρη κυριάρχησαν και πάλι, ο οποίος μετά την Φανή τα έβαλε με τον Βασίλη. Η ήττα της ομάδας τους έφερε μία άνευ προηγουμένου γκρίνια που κούρασε τους τηλεθεατές. Αλλά η Κατερίνα Λένη, μία παίκτρια που στο MasterChef 4, ήταν αρκετά δημοφιλής, έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για όσα συμβαίνουν φέτος στον διαγωνισμό.


https://www.instagram.com/p/CaX6re-qfNg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αρχηγός τα έκανε «θάλασσα» αλλά έκανε τον ανήξερο

Ο Δημήτρης και η μπλε ομάδα ηττήθηκε τελικά στην δοκιμασία που είδαμε την Τετάρτη, με την κόκκινη ομάδα να νικά οριακά. Η Φανή την γλίτωσε αυτή τη φορά από τα «βέλη» του και παραμένει στον διαγωνισμό. Η μπλε ομάδα τα έβαλε όμως με τον αρχηγό Δημήτρη, για τον τρόπο του, που ξαφνικά ενω φαινόταν δημοκρατικός και δίκαιος, αποφάσισε να μην πάρει καμία ευθύνη για την ήττα και να αφήσει τους άλλους παίκτες να τσακώνονται μεταξύ τους.



Ο θυμωμένος με τον Δημήτρη, Βασίλης, άρχισε τα «γαλλικά» κάνοντας ακόμη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αντιδράσει, λέγοντάς του να αλλάξει τις φράσεις του και να είναι πιο προσεκτικός. Η Κατερίνα Λένη, η παίκτρια που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο MasterChef 4, δεν άντεξε και εκείνη με όσα βλέπει να γίνονται και έκανε το σχόλιό της με ανάρτησή της: «Άρχισαν τα όργανα» δείχνοντας πως παρακολουθεί στενά τις μεγάλες συγκρούσεις των τελευταίων ημερών και καταλαβαίνει τόσο τις κινήσεις του Δημήτρη, όσο και τις αντδράσεις που προκαλεί. Βέβαια η χρονιά που εκείνη ήταν στον διαγωνισμό, ήταν μία από τις καλύτερες σε επίπεδο προσωπικοτήτων των παικτών. Είτε τους συμπαθούσες, είτε όχι.

katerinaleni masterchef copy copy

Διπλή ασυλία

Το κοινό στο Twitter είναι η αλήθεια πως δεν αντέχει άλλο την συμπεριφορά του Δημήτρη και η υπομονή των περισσοτέρων, εξαντλήθηκε, όπως θα δείτε και στα σχόλιά τους στην photo gallery που ακολουθεί. Ο Δημήτρης, ο «ανακατωσούρας» όπως τον χαρακτηρίζουν, αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Γιώργο και μαζί με τους υπόλοιπους να μπει στην διαδικασία για να κερδίσει την επόμενη. Η πρώτη δοκιμασία είχε τεστ γευσιγνωσίας, για να αναγνωρίσουν οι παίκτες όσες περισσότερες γεύσεις μπορούσαν από 20 μπισκότα. Η διαδικασία θύμισε κλασσική σκηνή από τα «Φιλαράκια» όπου η Μόνικα μαγειρεύει μπισκότα δίχως τέλος, για να βρει την μυστική συνταγή της Φοίβης και ο Ρος δοκιμάζει διαρκώς για να βρει το καλύτερο. Ο δε Κοντιζάς, δεν σταμάτησε να τρολάρει τους παίκτες λέγοντάς τους αν ήθελαν για να αλλάξουν τη γεύση τους, σουμάδα!

filarakia

Ελισάβετ και Σταύρος ως εκείνοι που είχαν το μεγαλύτερο σκορ μπήκαν στην διαδικασία να μαγειρέψουν μπισκότα για να κερδίσουν την ασυλία Νο2, με καλεσμένο τον pastry chef, Μπάμπη Ζιντίλη. Kερδισμένη ήταν τελικά η Ελισάβετ που είναι πλέον ασφαλής και δεν θα ψηφιστεί. Όμως στο επεισόδιο που θα δούμε, θα έχουμε και την ψηφοφορία των υπολοίπων μεταξύ τους για να βγουν οι προτεινόμενοι. Και εκείνη θα γίνει μία μικρή νέα μάχη. Γενικά η μπλε ομάδα είναι εδώ και τρείς μέρες στα...χαρακώματα. Και ο Δημήτρης ενώ δείχνει έκπληκτος, πετά τον σκούφο του με όσα γίνονται.


https://www.instagram.com/p/CaYDnFaKhQ0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Η ανατροπή με την Φανή και το «σχέδιο» για να τεθεί εκτός - Το Twitter είναι μαζί της

MasterChef: Το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη μόλις αποκαλύφθηκε και το κοινό στο Twitter έχει νεύρα

5 παίκτες του MasterChef μιλούν στο Queen.gr για τις στιγμές που δεν ξεχάσουν από τον διαγωνισμό