H Angelina Jolie στέλνει συγκινητικό μήνυμα για την Ουκρανία - Το ταξίδι με την Shiloh στην Καμπότζη

Κατερίνα Μπούσιου
H Angelina Jolie στέλνει συγκινητικό μήνυμα για την Ουκρανία - Το ταξίδι με την Shiloh στην Καμπότζη

Ως Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, κάνει έκκληση για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie με την εμβέλεια της προσωπικότητας της ζητά από την διεθνή κοινότητα να παρέμβει για να σταματήσει ο πόλεμος και εκφράζει την αγωνία της για το κύμα των προσφύγων που ήδη έχει δημιουργηθεί. Το ταξίδι της στην Καμπότζη με την κόρη της Shiloh.


https://www.instagram.com/p/CaX44naJXse/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μία προσευχή για όλους»

Σε μία συγκινητική ανάρτηση της στο Instagram, από την Καμπότζη όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, η Angelina Jolie προσεύχεται για την ασφάλεια και την τύχη των Ουκρανών αλλά και των προσφύγων που θα προκύψουν λόγω του πολέμου: «Όπως πολλοί από εσάς, έτσι και εγώ, προσεύχομαι για τους ανθρώπους της Ουκρανίας. Επιγκεντρώνομαι τώρα μαζί με τους συναδέλφους μου στην Ύπατη Αρμοστεία στους πρόσφυγες, για να διαπιστώσουμε ότι έχει γίνει ότι ήταν απολύτως δυνατό για να διασφαλιστεί η προστασία και βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Έχουμε ήδη δει αναφορές για απώλειες και αρκετοί άνθρωποι έχουν ήδη φύγει από τα σπίτια τους για να νιώσουν ασφαλείς. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να διασφαλιστούν οι διεθνείς κανόνες δικαίου».


https://www.instagram.com/p/CaWTsy5gwQY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jolie μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της Shiloh, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Καμπότζη και όπως έγραψε και σε σχετική ανάρτηση της, η χώρα έχει προσωπική σημασία για εκείνη. Άλλωστε ο υιοθετημένος της γιος Maddox, έχει γεννηθεί εκεί και με τα χρόνια, η διάσημη ηθοποιός έκανε αρκετά ταξίδια με πιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Εκείνο πάντως που μας έχει κάνει εντύπωση, είναι πως το τελευταίο διάστημα, έχει καταφέρει να δραστηριοποιήσει τα παιδιά της σε όσες πρωτοβουλίες παίρνει τόσο στον ΟΗΕ, αλλά και ως γυναίκα με παγκόσμια επιρροή. Πρόσφατα η κόρη της Zachara, την συνόδευσε στην ομιλία που είχε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, για το νομοσχέδιο κατά της βίας των γυναικών και μάλιστα συμμετείχε σε όλες τις ομιλίες της. Τώρα ήρθε η σειρά για την Shiloh.



Και ενώ η κοινωνική δράση της Jolie έχει ενδιαφέρον, άλλο τόσο έχει και η προσωπική της ζωή με την νέα κόντρα με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt, η οποία ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες, όταν αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιο της από την τεράστια έκταση του κτήματος Miraval στην Νότια Γαλλία, το οποίο είχαν από κοινού, αλλά είχαν δεσμευτεί και οι δύο ότι δεν θα το πουλούσαν. Εκείνη παράκουσε την επιθυμία του και μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν πως το δικό της μερίδιο το πούλησε σε ξένο επενδυτή. Ο οποίος - και εδώ είναι το μεγάλο ενδιαφέρον λόγω και του πολέμου στην Ουκρανία - είναι ο Ρώσος επιχειρηματίας, Yuri Shefler. O Pitt έγινε έξαλλος και μάλιστα προχώρησε και σε αγωγή εναντίον της γιατί αθέτησε τη συμφωνία τους. Πάντως αυτό το ζευγάρι από έναν θυελλώδη και δυνατό έρωτα, μετά το διαζύγιο του, δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει σε τίποτε, είτε αφορά τα περιουσιακά στοιχεία ή την ανατροφή των παιδιών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Brad Pitt κατά Angelina Jolie: Νέα μήνυση του ηθοποιού σε μια διαμάχη δίχως τέλος

Angelina Jolie: Η μεγάλη αλλαγή της κόρης της Zahara - Για ποιο λόγο βρέθηκε στο πλευρό της

Angelina Jolie: Όλοι μιλούν για τη Shiloh όμως η Zahara ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της

Photo credits: Associated Press/ Instagram @angelinajolie