Ο Τom Holland έκανε την καλύτερη έκπληξη στη Zendaya για να της δείξει τον έρωτά του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Τom Holland έκανε την καλύτερη έκπληξη στη Zendaya για να της δείξει τον έρωτά του

Για την Zendaya έγινε ξανά για λίγο...Spider Man. Το hot ζευγάρι του Hollywood είναι τρελά ερωτευμένο. 

Οι αποστάσεις δεν έχουν καμία σημασία για τον Tom Holland, o οποίος με την ταχύτητα του κινηματογραφικού ήρωα που ενσάρκωσε, έγινε για λίγο Spider Man για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του Zendaya. Και αυτές οι εκπλήξεις είναι που κρατούν τον έρωτά τους δυνατό.



With love from Rome

Το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες έμεινε για λίγο χωριστά. Ο Tom Holland βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την διαφημιστική προώθηση της νέας του ταινίας Uncharted και η Zendaya βρισκόταν στην Ρώμη για μία φωτογράφηση μόδας. Και χωρίς καν εκείνη να το περιμένει, ο αγαπημένος της αψήφισε τις αποστάσεις και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Μάλιστα κανόνισε μία βραδιά στο εστιατόριο Αntica Pesa στο κέντρο της πόλης και εκείνη ανυποψίαστη έφτασε με φίλους τους, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος της είχε ετοιμάσει μία ρομαντική βραδιά έκπληξη. Ακόμη και ο σεφ του εστιατορίου συγκινήθηκε με την πρωτοβουλία του και πόζαρε με το ζευγάρι γράφοντας για τον ηθοποιό: «Σε ευχαριστούμε Tom Holland που ήρθες ξανά στο Antica Pesa για αυτή την βραδιά έκπληξη για την Zendaya και τους φίλους σας».


https://www.instagram.com/p/CaVhxn0FlxQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας μάλιστα πελάτης που εκείνη τη στιγμή δειπνούσε στο εστιατόριο δήλωσε στην Page Six, πως η Zendaya έδειχνε εμφανώς ενθουσιασμένη με την έκπληξη και την όλη προετοιμασία της βραδιάς από τον Holland που αν και μίλια μακριά, φρόντισε να τα έχει όλα στην εντέλεια. Οι δύο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο περίπου, είναι πάντα και παντού μαζί, αφού ακόμη και τις προηγούμενες ημέρες, οι φωτογράφοι τους είχαν δει μαζί σε αρκετές δημόσιες εξόδους. Το επόμενο διάστημα πάντως θα μοιράζουν το χρόνο τους, ανάμεσα στην Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, καθώς ο βρετανικής καταγωγής ηθοποιός, έχει ήδη αγοράσει μία πολυτελή έπαυλη για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Προφανώς κάνει μεγάλα σχέδια για τη σχέση τους και διόλου απίθανο να δούμε και το γάμο τους. Άλλωστε τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει σε συνέντευξή του για εκείνη: «Είναι ένα από τα πιο απίθανα άτομα που έχω γνωρίσει και την αγαπώ, αγαπώ κάθε κομμάτι της».


https://www.instagram.com/p/CWIdBfBlO2s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ετοιμάζουν πάλι η Meghan κι ο Harry; Οι μυστικές συναντήσεις με τον Tom Holland και τη Zendaya

Ποιος Henry Cavill; Ο επόμενος James Bond μπορεί να είναι και ο Tom Holland

Η Zendaya στη δουλειά ο Tom Holland στο σπίτι – Εκείνη κάνει focus στην καριέρα, εκείνος κάνει πίσω