Γενέθλια για την κόρη του Γιώργου Λιανού – Το πάρτι και η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Γενέθλια για την κόρη του Γιώργου Λιανού – Το πάρτι και η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Πάρτι στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο για τα γενέθλια της κόρης του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη. Το τέταρτο παιδί του παρουσιαστή του Survivor έγινε 1 έτους και οι γονείς της δεν μπορούσαν παρά να της ετοιμάσουν ένα μικρό, οικογενειακό πάρτι.

lianos1

Γιώργος Λιανός: Υποδέχτηκε τη νεογέννητη κόρη του στον Άγιο Δομίνικο και αυτό ήταν έκπληξη (photos)

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία και η τούρτα της μικρής

Μέχρι τον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε η Κωνσταντίνα Καραλέξη για να γιορτάσει τα γενέθλια της κορούλας της μαζί και με τον μπαμπά της μικρής και σύντροφό της, Γιώργο Λιανό. Κι αν κρίνουμε από το Insta Story που έκανε repost ο παρουσιαστής του Survivor, μάλλον μαζί τους ήταν και η αδελφή της Κωνσταντίνας, Βαρβάρα Καραλέξη.

Το ζευγάρι, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, ετοίμασε ένα μικρό πάρτι για το κοριτσάκι τους, που συμπλήρωσε έναν χρόνο ζωής στις 26 Φεβρουαρίου και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η ακριβής ημερομηνία γέννησής της.

lianos kori genethlia

Μια μεγάλη τούρτα με έναν ροζ φιόγκο, καπελάκια για το κεφάλι και ροζ στολισμός ολοκλήρωσαν το mini party της μικρότερης κόρης του Γιώργου Λιανού. Όσο για τη χαρά των γονιών της; Αυτή δεν μπορεί να κρυφτεί… Τα χαμόγελά τους μαρτυρούν την ευτυχία που βιώνουν.

Ο έρωτας του Λιανού με την 1 έτους κόρη του

Ο Γιώργος Λιανός έχει έρωτα με την ενός έτους Βαλέρια-Ασημούλα και δεν διστάζει να το δείχνει μέσα από τα social media του. Είναι αρκετές οι φορές που ο παρουσιαστής του Survivor έχει ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram με το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά του.



«Μου μοιάζει λίγο το τέταρτο παιδάκι μου. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό, δεν πρόλαβα. Χτύπησε το τηλέφωνο και μπήκα κατευθείαν στο αεροπλάνο για να προλάβω ό,τι μπορώ. Ήξερα ότι έχει γεννηθεί το παιδάκι, ότι είναι καλά στην υγεία του και μπήκα αμέσως στο αεροπλάνο. Πρώτη φορά το είδα μέσω Internet. Το ξέραμε ότι θα γινόταν κάπως έτσι το πράγμα, γιατί είναι πολύ μακρινό το ταξίδι».

Όσο για το όνομα Βαλέρια που της έδωσαν ανέφερε: «Μου άρεσε πάρα πολύ το όνομα Βαλέρια. Έχω δύο κόρες, η πρώτη είναι Αριάννα (που ξεκινάει από Α) και η δεύτερη θα είναι Βαλέρια (που ξεκινάει από Β)».

Photos: @giorgoslianoss

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ