Μαρία Ηλιάκη: «Το χάλια είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι»

Μαρία Ηλιάκη: «Το χάλια είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι»

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Τι λες τώρα!» αποκάλυψε μέσα από Insta Stories όλες τις περίεργες σκέψεις που περνούν από τον νου της αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η Ευρώπη.

Όλος ο πλανήτης παρακολουθεί αποσβολωμένος τον πόλεμο που έχει κηρύξει η Ρωσία ενάντια στην Ουκρανία. Η συγκίνηση, η αγωνία, το ψυχοπλάκωμα είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που όλοι έχουμε βιώσει τα τελευταία 24ωρα βλέποντας κόσμο να πεθαίνει κι άλλους να προσπαθούν απελπισμένοι να βρουν καταφύγιο είτε εντός, είτε εκτός Ουκρανίας.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι από εκείνους τους ανθρώπους που θέλησε να μοιραστεί με τους followers της όλα όσα νιώθει για αυτήν τη θλιβερή κατάσταση κάνοντας δύο Insta Stories μέσα από το αυτοκίνητό της. Η δημοσιογράφος, άλλωστε, έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερες ευαισθησίες από τότε που έγινε μαμά και τις τελευταίες μέρες έχει μοιραστεί αρκετές φορές στο Instagram φωτογραφίες από διεθνή πρακτορεία με όσα διαδραματίζονται στον πόλεμο.

iliaki portrait

Η Μαρία Ηλιάκη στο Queen.gr: «Κάθε μήνα αγαπώ την κόρη μου περισσότερο αλλά έχω πάντα αγωνία»

«Το χάλια… είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι»

Μέσα από το αυτοκίνητό της η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να εκφράσει όλα όσα νιώθει για τις δυσάρεστες ειδήσεις που ακούμε καθημερινά. «Παιδιά, τι κάνετε; Εκπομπές δεν βγαίνουν λόγω επικαιρότητας, όπως έχετε καταλάβει. Μιλάμε τώρα ότι το χάλια είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι», ακούγεται να λέει στο πρώτο βίντεο η Μαρία Ηλιάκη.



Και συνεχίζει: «Οι περισσότεροι από εσάς είστε έτσι. Μια μαυρίλα, ένα ψυχοπλάκωμα, μια κατήφεια, μια ανασφάλεια, ένα πράγμα, μια απογοήτευση, δηλαδή… απ’ τη μία δεν θέλω να ανοίγω καθόλου τηλεόραση, από την άλλη…».



Η αποκάλυψη για τα αρνητικά σχόλια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Σε μία ανάρτηση που είχε κάνει πριν λίγες εβδομάδες στο Instagram, με φωτογραφία από την εποχή που είχε ανακοινώσει ότι περιμένει παιδί, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τα σχόλια που άκουγε όταν έμεινε έγκυος.


https://www.instagram.com/p/CZv9ohVs6oZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά «χαριτωμένα»…✔️μπράβο ρε που τα κατάφερες, είναι δύσκολο μετά τα 40 ✔️είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό έναν ρόλο ✔️μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές✔️να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς… κι αλλά τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω»… στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. έναν χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω ❤️αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Photos: @marakiiliaki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ