Η τρυφερή ιστορία αγάπης που διηγήθηκε η Μαρία Ηλιάκη: «Είχα καιρό να κολλήσω έτσι»

Η τρυφερή ιστορία αγάπης που διηγήθηκε η Μαρία Ηλιάκη: «Είχα καιρό να κολλήσω έτσι»
Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με τα παιδιά στο διπλανό τραπέζι.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού ήρθε για να μεγαλώσει την οικογένεια και την ευτυχία τους. Μεγάλο μέρος της σχέσης τους ήταν εξ αποστάσεως, αφού ο Μανουσάκης ζούσε και δραστηριοποιείτο μόνιμα στην Ελβετία ως γυναικολόγος.

Πρόσφατα, το ζευγάρι βγήκε για φαγητό στο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά, όμως, δίπλα από εκεί που καθόταν, βρισκόταν ένα ζευγάρι που έκανε την παρουσιάστρια να μην μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω του. Η Ηλιάκη, λοιπόν, άρχισε να παρακολουθεί τα παιδιά και έπειτα τα εκθείαζε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/COVPehGL9z1

Η ιστορία με το διπλανό ζευγάρι

Χτες (23/2) το βράδυ, η Ηλιάκη έκανε μία σειρά από stories στο Instagram της, στα οποία εξιστορούσε τι συνέβη με το διπλανό ζευγάρι, με τον σύντροφό της να την ακούει:

«Παιδιά, να σας πω. Χτες, είχαμε πάει με τον Στέλιο μου στο Nolan για φαγητό. Πολύ ωραίο φαγητό παρεμπιπτόντως. Δεν είχα ξαναπάει και στον Κοντιζά. Μπράβο, Σωτήρη. Καθόταν, λοιπόν, έτσι αριστερά μας ένα ζευγαράκι. Παιδιά, είχα καιρό να κολλήσω έτσι. Ήταν ένα ζευγαράκι, δυο κουκλιά, έτσι πολύ συμπαθητικά παιδιά. Φοιτητές πρέπει να ήταν. Το κοριτσάκι με κάτι μαλλάκια σκάλες πανέμορφο. Ευγενικό κορίτσι με αρχές. Και ήταν το αγόρι δίπλα ευγενικό, της μιλούσε ωραία. Θα μου πεις ‘Άκουγες;’. Όχι, δεν είχα στήσει αυτί, αλλά δεν καταλάβαινες, Στέλιο, ότι της μιλούσε ωραία;’. Και λέω ‘Κοίτα να δεις τι ωραία εικόνα’. Πάρα πολύ ωραία εικόνα. Τα κοίταζα τα παιδάκια. Είχε κάποιος από τους δύο γενέθλια. Μετά έφερε μία παστούλα, ένα κεράκι και κάποιος από τους δύο το έσβησε. Δεν ξέρω ποιος. Κι εγώ τους κοιτούσα και έλεγα ‘Φτου να μην τα ματιάσω τα παιδιά, αλλά μπράβο, μπράβο. Πάρα πολύ ωραία εικόνα. Δεν ξέρω, μπορεί και να τα μάτιασα», είπε.



Ο γάμος και τα βαφτίσια

Πέρα από τα πιο χιουμοριστικά της υπόθεσης, η Μαρία Ηλιάκη έχει δηλώσει πως με τον Στέλιο Μανουσάκη σχεδιάζουν να κάνουν τον γάμο τους το καλοκαίρι του 2022 μαζί με τα βαφτίσια της κόρης τους.

https://www.instagram.com/p/CRrLoRUCnRB

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες από την οικογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κόλπο της Μαρίας Ηλιάκη με το λάχανο για τις μαμάδες που θηλάζουν

Η απώλεια της μαμάς: Ηλιάκη, Χρηστίδου, Καραβάτου και όλες οι celebs που συγκίνησαν με τα λόγια τους

Η Μαρία Ηλιάκη απάντησε στα hate σχόλια για την εγκυμοσύνη της κι εμείς την χειροκροτάμε