Ζέτα Μακρυπούλια: Το post για την έλλειψη ευγνωμοσύνης που ξεπέρασε τα 20.000 likes σε 4 ώρες

Νατάσσα Σχοινά
Ζέτα Μακρυπούλια: Το post για την έλλειψη ευγνωμοσύνης που ξεπέρασε τα 20.000 likes σε 4 ώρες
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για τα απλά, καθημερινά πράγματα που πολλές φορές θεωρούμε δεδομένα.

Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι παίρνουμε πολλά πράγματα ως δεδομένα. Ίσως είναι στη φύση μας μία τέτοια αντιμετώπιση. Πολλές φορές χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα ώστε να βγούμε από τον μικρόκοσμό μας και να συνειδητοποιήσουμε πόσο περισσότερο πρέπει να εκτιμάμε τα απλά καθημερινά πράγματα. Στοιχεία που επειδή βλέπουμε στατικά, μοιάζουν ενίοτε άνευ ιδιαίτερης ουσίας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, το απόγευμα της Κυριακής, άδραξε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη θάλασσα. Καθήμενη στους βράχους γύρω της, εκτίμησε την τύχη του να μπορεί να απολαύσει το θέαμα και την ηρεμία, τονίζοντας πως οι περισσότεροι δε συνειδητοποιούν την αξία τους.



Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για την ευγνωμοσύνη

Σε μία ανάρτηση που συνοδευόταν από φωτογραφίες στη θάλασσα και αντίστοιχο κείμενο, η 43χρονη ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στον φακό με φόντο τα τιρκουάζ νερά και έγραψε ένα κείμενο περί της ευγνωμοσύνης που ξεχνάμε να δείξουμε στα απλά καθημερινά πράγματα που θεωρούμε δεδομένα.

https://www.instagram.com/p/Cae-qzmgRG1

«Κοιτάζω τη θάλασσα και σκέφτομαι πως σπάνια συνειδητοποιούμε πόσο τυχεροί είμαστε και πόσα πράγματα έχουμε κακώς ως δεδομένα…

Όλα μας φαίνονται μακρινά, αλλά ίσως τελικά να μην είναι και τόσο!✨✨

Tip of the day: Ευγνωμοσύνη !

—————————————————————————————

#grateful #greeknature #sea #greece #zetamakripoulia #moodoftheday #sunday #nature #greekbeauty», έγραψε η Μακρυπούλια, με την ανάρτησή της να ξεπερνά τα 20.000 likes σε 4 ώρες.

Η αγάπη της Μακρυπούλια για τη φύση

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μακρυπούλια κάνει κάποια ανάρτηση σχετική με τη φύση. Στον λογαριασμό της στο Instagram μπορείς να δεις πληθώρα φωτογραφιών, καθώς και κειμένων που την αποθεώνουν. Πριν μερικές ημέρες, η ηθοποιός και παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά στο πράσινο και σε λίμνη μιλώντας για τη σημασία που έχουν αυτά στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CaSGr2kAKtD

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της Ζέτας στο πράσινο ή στη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι θεϊκές photos που έκαναν Καρύδη και Πέγκυ Ζήνα να σχολιάσουν

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια δέκα κιλών (photos)

Το αγαπημένο dress trend της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ό,τι πιο chic θα δεις σήμερα