H Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της (photos)

H Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της (photos)

Η ηθοποιός- YouTuber τόλμησε ένα νέο κούρεμα και δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά της εικόνα.

Μια απρόσμενη αλλαγή στην εμφάνισή της επέλεξε να κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη. Η γνωστή YouTuber και πρώην παίκτρια του Survivor, μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους το νέο της look. Η Άννα Μαρία είχε ένα πολύ συγκεκριμένο χτένισμα και μήκος μαλλιών τα τελευταία χρόνια, με το νέο της κούρεμα να είναι ό,τι πιο τολμηρό μπορούσε να επιλέξει.

Σε βίντεο που μοιράστηκε στο κανάλι της η Άννα Μαρία Βέλλη μας έδειξε την επίσκεψή της στο κομμωτήριο. Η ηθοποιός ξεπέρασε τον φόβο της και έκοψε τα μαλλιά της καρέ. «Καινούρια μαλλιά ίδια στραβά δόντια» έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

velli

Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Στη θέση της Κάρολαιν ή της Γαρυφαλλιάς θα μπορούσα να είμαι εγώ»

Η θεαματική αλλαγή της Άννας Μαρίας Βέλλη

https://www.instagram.com/p/CaZq2m1MSyQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Παιδιά πίστευα ότι θα βάλω τα κλάματα, τελικά δεν είναι τόσο κακό», ακούγεται να λέει η γνωστή YouTuber στο βίντεο που μοιράστηκε στο κανάλι της. «Και που λέτε, δεν ξέρω αν με έχετε συνηθίσει, δεν ξέρω είναι περίεργο. Γύρισα απλά στο σπίτι, έβαλα ένα κόκκινο κραγιόν για να αισθανθώ έτσι πιο οκ με το ότι αισθάνομαι περίεργα. Μου αρέσω αλλά παιδιά εντάξει...» σχολίασε για το νέο της look.

Η Άννα Μαρία δεν άλλαξε την απόχρωση των μαλλιών της, τα οποία παραμένουν μελαχρινά. Το post της Άννας Μαρίας Βέλλη όπου ποζάρει με τα νέα της μαλλιά ξεπέρασε της 23 χιλιάδες likes ενώ αμέτρητα ήταν τα σχόλια των ακολούθων της.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθεις τα πάντα για την απόφαση της Άννας Μαρίας Βέλλη να κάνει μια τόσο ριζική αλλαγή.



Πηγή κεντρικής: amiyiami

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΠΙΣΗΣ: