Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική ζωή του Μπισμπίκη στον Κουτσογιαννόπουλο (video)

Πατούλια Κατερίνα
Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική ζωή του Μπισμπίκη στον Κουτσογιαννόπουλο (video)

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, έκανε αποκαλύψεις για τη συνέντευξη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και η Ελένη Μενεγάκη έκανε την αυτονόητη ερώτηση: Μίλησε τελικά ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή; 

Τους μήνες αυτούς και μετά και την παραδοχή της σχέσης με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης σίγουρα απασχολεί περισσότερο το ευρύ κοινό σε σχέση με το παρελθόν.

Έχοντας εμφανιστεί στην εκπομπή του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στην Cosmote tv, ο Μπισμπίκης μίλησε ακομπλεξάριστα για τις παραστάσεις τους και τη ζωή της αλλά δεν έγινε καμία αναφορά στη Δέσποινα Βανδή.

Η ατάκα της Ελένης για την προσωπική ζωή του Μπισμπίκη

Η Ελένη Μενεγάκη εννοείται πως είχε πολλές απορίες για την εκπομπή του συνεργάτη της με τον αγαπημένο της Δέσποινας Βανδή και τις εξέφρασε on air στην εκπομπή της στο Mega σήμερα.



Η Ελένη ρώτησε αρχικά το αυτονόητο: Ρώτησε κανείς τον Θοδωρή γιατί δεν μίλησε καθόλου για την προσωπική ζωή του Μπισμπίκη;


https://www.instagram.com/p/CUNUNzkIl3D

Η Ελένη χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως έναν έντονο άντρα και θυμόμαστε όλοι πως Ελένη και Βασίλης έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια.

Ο Θοδωρής πάντως, απάντησε με χιούμορ και αποκάλυψε τον διάλογο που είχε off camera με τον σκηνοθέτη της παράστασης Κόκκινα Φανάρια.

Η αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη στους θεατές που εγκαταλείπουν την παράστασή του πριν το τέλος

Η πλάκα του Θοδωρή στον Βασίλη

Όπως εξήγησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, έκανε πλάκα στον Μπισμπίκη ανακοινώνοντάς του πως θα μιλήσουν και για την προσωπική του ζωή.

Η αντίδραση του αγαπημένου της Δέσποινας Βανδή ήταν επική ενώ ο Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε έμμεσα για την προσωπική του ζωή, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ακόμα και χωρίς να μιλήσει άμεσα για τα προσωπικά του, φάνηκε στην συμπεριφορά του, στον τρόπο με τον οποίο μου απάντησε πως δεν τον νοιάζει το γιατί έρχονται αυτή τη στιγμή οι θεατές στις παραστάσεις του, τον ενδιαφέρει που έρχονται τελικά».

Την Παρασκευή, στη διάρκεια της εκπομπής του Κουτσογιαννόπουλου, ο Μπισμπίκης είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά πώς νιώθει με τους θεατές που φεύγουν από τις παραστάσεις του πριν το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης