Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης

Η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή έγινε και η αμηχανία ήταν φανερή.

Τέλος στο κρυφτό, αποφάσισε να δώσει η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνοντας την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι πια.

Μπορεί η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός να είχαν εντοπιστεί ξανά μαζί στην επιστροφή τους από το ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη την προηγούμενη εβδομάδα με τη Δέσποινα να αναφωνεί εμφανώς εκνευρισμένη «Πλάκα μου κάνετε τώρα», όμως αυτή τη φορά, η κοινή εμφάνιση ήταν με τη θέληση του ζευγαριού που αποτελεί ένα από τα νέα και hot ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η κοινή εμφάνιση για χάρη του Λάκη Λαζόπουλου



Η 52χρονη Δέσποινα Βανδή και ο 44χρονος Βασίλης Μπισμπίκης έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής Τεχνών 100 του Λάκη Λαζόπουλου.

lakis1

Ο Μπισμπίκης ήταν και πέρσι ανάμεσα στους συνεργάτης του Λάκη Λαζόπουλου στη σχολή υποκριτικής του τελευταίου ενώ τα τελευταία χρόνια ο ένας δεν έχει παραλείψει να ευχαριστήσει τον άλλο και στα social media.

Το λουκ της εμφάνισης:



Δέσποινα και Βασίλης εμφανίστηκαν στα εγκαίνια ντυμένη στα μαύρα, με τον ηθοποιό να περπατάει μπροστά και τη Βανδή να έπεται πίσω κοιτώντας διαρκώς το πάτωμα με την αμηχανία να είναι έκδηλη.

Η Δέσποινα προτίμησε ένα μαύρο μίνι φόρεμα και ο Βασίλης εμφανίστηκε με μαύρο tshirt και μαύρο τζιν παντελόνι.

desnoina vandi kitrino forema

Μπισμπίκης- Βανδή: Η νέα έξοδος και πώς συνδέεται με τη σειρά Κομάντα και Δράκοι (photos)

Το ζευγάρι δεν είχε πιασμένα χέρια και οι δυο τους απέφυγαν τις δηλώσεις ενώ δεν παρέλειψαν να ποζάρουν μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος προσπάθησε να τους βοηθήσει να μπουν μέσα στον χώρο των εγκαινίων.

Το ταξίδι στη Ρώμη

Την προηγούμενη εβδομάδα, Βανδή και Μπισμπίκης, χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει ποτέ τον δεσμό τους, ταξίδεψαν μαζί μέχρι τη Ρώμη, όπου εντοπίστηκαν τόσο στην αναχώρηση τους για τη Ρώμη όσο και στην επιστροφή τους στο αεροδρόμιο της Ιταλικής πόλης.
Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Δέσποινα και ο Βασίλης έφτασαν μαζί αλλά προσπάθησαν να αποφύγουν τους δημοσιογράφους που είχαν στηθεί και τους περίμεναν.



Οι πρώτες κοινές εμφανίσεις

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη και τις φήμες για σύννεφα στον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη την περασμένη άνοιξη, άνοιξαν τον δρόμο για να χαλρώσει πια το ζευγάρι και να εμφανίζεται μαζί στο κέντρο κυρίως της Αθήνας.

Ο ηθοποιός έχει μετακομίσει στα Εξάρχεια και στις πρώτες εξόδους της Βανδή με τον Μπισμπίκη, τους είδαμε στο στέκι του στα Εξάρχεια αλλά και σε κοινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.



Οι πρώτες φήμες μιλούσαν για μια μεγάλη φιλία αλλά όπως φαίνεται, οι δυό τους δεν διαψεύδουν πια όσα γράφονται για τη σχέση τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο

H σιγή της Δέσποινας Βανδή στο Instagram και το σχόλιο για το ταξίδι στη Ρώμη με τον Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Η μετακόμιση και το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία