Κατερίνα Ζαρίφη: Η ειρωνεία του Αντώνη Λουδάρου στη photo της και η απάντησή της

Κατερίνα Ζαρίφη: Η ειρωνεία του Αντώνη Λουδάρου στη photo της και η απάντησή της
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της και ο ηθοποιός γρήγορα σχολίασε.

Πλέον, οι περισσότεροι celebrities έχουν Instagram. Το πώς το διαχειρίζεται ο καθένας, ωστόσο, είναι μία διαφορετική υπόθεση. Άλλοι προτιμούν να δημοσιεύουν αποκλειστικά και μόνο για τη δουλειά τους. Άλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιράζονται λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή. Άλλοι προσπαθούν να κάνουν έναν συνδυασμό των δύο. Το πιο δύσκολο, ωστόσο, είναι τελικά το προφίλ τους να είναι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Να σου δίνει έναν λόγο να ξαναμπείς.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανήκει στις διάσημες που έχουν χιούμορ και βγάζουν αυτό το χιούμορ μέσα στις αναρτήσεις τους. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος κάνει συχνά posts στο Instagram της και συνηθίζει να τρολάρει τους πάντες και ιδίως τον εαυτό της. Αυτό ακριβώς έκανε και πρόσφατα.



Η φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη και το σχόλιο του Αντώνη Λουδάρου

Ανάμεσα στις διάφορες αναρτήσεις της, η Ζαρίφη πόσταρε και μία φωτογραφία selfie, στην οποία έχει βαφτεί. Για την ακρίβεια, φαίνεται πως έχει φορέσει κόκκινο κραγιόν, eyeliner και ρουζ και αυτό εντόπισε και ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος. Τι αποφάσισε να κάνει βλέποντάς το; Να την τρολάρει!

Ο 53χρονος ηθοποιός είδε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζαρίφη και γρήγορα έκανε το δικό του σχόλιο. Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να εκφραστεί με ειρωνεία και να σχολιάσει το πόσο «απαλό μακιγιάζ» επέλεξε η δημοσιογράφος να κάνει.

«Τόσο απαλό το μακιγιάζ... Μπραβο!», έγραψε ο Λουδάρος, με τη Ζαρίφη να απαντά: «Κλαίω».

zarifi loudaros trol
zarifi loudaros trol2

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αντώνης Λουδάρος είχαν συνεργαστεί το 2021 για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Αγάπη Θα πει» του Χρήστου Χολίδη, παρέα με την Παρθένα Χοροζίδου. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απολαυστικό -και ξεκαρδιστικό- πάρτι. Δες το εδώ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αναστάσιος Ράμμος αφιέρωσε ένα τραγούδι στην Κατερίνα Ζαρίφη και εκείνη τού είπε «Σ' αγαπώ»

Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεκαθάρισε τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη (video)

Η Κατερίνα Ζαρίφη μας συστήνει τη μαμά της – Η σπάνια selfie στο Instagram