O Kevin Costner σα να μην πέρασε μία μέρα - Η εμφάνιση στα SAG Awards μαζί με τη σύζυγό του

Κατερίνα Μπούσιου
O Kevin Costner σα να μην πέρασε μία μέρα - Η εμφάνιση στα SAG Awards μαζί με τη σύζυγό του

Ο Bodyguard της καρδιάς μας έκλεψε και πάλι την παράσταση στα χθεσινά SAG Awards και μίλησε για τον ρόλο του στην ομώνυμη ταινία του 1992 στο πλευρό της Whitney Houston.  

Στα 67 του, ο Kevin Costner όχι μόνο δεν έχει χάσει τη γοητεία του, αλλά ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του πάνω του με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Ο ηθοποιός έκανε μία σπάνια εμφάνιση στα χθεσινά SAG Awards για τη σειρά Yellowstone έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή σύζυγό του Christine Baumgartner με την οποία είναι παντρεμένος από το 2004. Ο διάσημος ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και απάντησε για την συνεργασία του με την Whitney Houston στην ταινία «The Bodyguard», καθώς φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατο της τραγουδίστριας και ηθοποιού.


https://www.instagram.com/p/Cah6P1rJgDK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το τραγούδι της ταινίας απλά το...ανατίναξε»

Στις 11 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τον θάνατο της κορυφαίας τραγουδίστριας, η οποία βρέθηκε πνιγμένη στην μπανιέρα του δωματίου της και η είδηση με δεδομένη την μακροχρόνια μάχη της με τις ουσίες, τάραξε όλον τον πλανήτη, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στα χρόνια της καριέρας της, στο τραγούδι αλλά και στον κινηματογράφο. Στο red carpet των SAG Awards, ο Costner ρωτήθηκε για την επέτειο αλλά και την εμβληματική ταινία στην οποία οι δυό τους συνεργάστηκαν. Και όπως είπε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν βγήκε το τραγούδι της ταινίας «I Will Always Love You». Δεν νομίζω να ξεχάσω ποτέ, όταν το τραγούδι κυκλοφόρησε, ότι εκείνη απλά το ανατίναξε. Τραγούδησε το πρώτο μέρος a cappella και ξαφνικά, ο κόσμος, δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος. Είχαμε στιγμές της σε αυτή την ταινία, τις οποίες δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ». Οι δύο ηθοποιοί μετά από αυτή την συνεργασία, έγιναν αγαπημένοι φίλοι και μάλιστα εκείνος, εκφώνησε και έναν από τους επικήδειους στην τελετή αποχαιρετισμού της το 2002.



Ο Costner προσήλθε στα βραβεία με την εντυπωσιακή σύζυγο του, Christine Baumgartner με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια. Η σχεδιάστρια μόδας και αξεσουάρ, είχε δεσμό μαζί του για 4 χρόνια πριν παντρευτούν και ο έρωτάς τους, έφερε στον κόσμο τρία παιδιά στα οποία ο Costner, έχει μεγάλη αδυναμία. Τον Cayden, τον Hayes και την Grace, ενώ έχει άλλα τέσσερα παιδιά, τρία από τον προηγούμενο του γάμο με την Cindy Silva και ένα από την σύντομη σχέση του με την Bridget Rooney. Ο πολύτεκνος πατέρας δηλώνει ευτυχισμένος για τα 7 παιδιά του και μάλιστα η μεγαλύτερη κόρη του Annie, είναι ήδη ηθοποιός. Ο Costner όπως δήλωσε πέρισυ, έχει ένα ιδιαίτερο δεσμό με την σύζυγο του, γιατί ταιριάζουν σε όλα και όπως αφοπλιστικά δήλωσε: «Η καραντίνα μας έφερε ακόμη πιο κοντά. Είμαι τόσο ευγνώμων για εκείνη».


https://www.instagram.com/p/CY5YbgCsigH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χρόνια Πολλά Kevin Costner! 10 ταινίες του ηθοποιού που πρέπει να δεις - Όχι μόνο τον Σωματοφύλακα

What??? Ο Κevin Costner έκανε την πιο συγκλονιστική αποκάλυψη για το The Bodyguard

SAG Awards 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς

Photo credits Associated Press / Instagram @kevincostnermodernwest