Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και τη σπόντα της δεν ξέχασε να την πετάξει

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και τη σπόντα της δεν ξέχασε να την πετάξει
Σε άλλα νέα, και η νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να σχολιάζει τους γύρω της.

Δύσκολο πια να σταματήσουν οι εντάσεις στο Survivor. Σε κάθε επεισόδιο, όλο και κάτι θα γίνει. Έχεις τους «συνήθεις υπόπτους» που ξέρεις ότι μάλλον θα εμπλέκονται σε κάποια ένταση, έχεις κι εκείνους που κάνουν την έκπληξη και συμμετέχουν σε κάποιο σκηνικό χωρίς να το περιμένεις. Όπως όταν η νέα παίκτρια, η Σταυρούλα, ήρθε πιο κοντά με τη Σοφιάννα και την Ασημίνα και άρχισε να πετάει τις δικές της σπόντες για τα τεκταινόμενα γύρω της.

Στο μεγάλο θέμα της βραδιά, στις υποψηφιότητες, στον «τάκο» βρέθηκαν Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας, Μυριέλλα Κουρεντή και Γιάννης Τσολάκης, αλλά, φυσικά, δεν έλειψαν οι σπόντες από τους παίκτες για όσους τους ψήφισαν. Η Μυριέλλα πρώτη και καλύτερη, ειδικά αφότου την ψήφισε ο πρώην φίλος της, Απόστολος Ρουβάς, με τη δεύτερη ανατροπή να είναι ο Σάββας που ψήφισε τον Γιάννη.

https://www.instagram.com/p/CaiRFl9MwDl

Η σπόντα της Μυριέλλας Κουρεντή για την υποψηφιότητά της

Η Μυριέλλα, πολύ άνετη πήρε τον λόγο και απάντησε πως είναι πολύ εξοικειωμένη με τη θέση της υποψήφιας, πετώντας με αυτόν τον τρόπο τη σπόντα στους συμπαίκτες της που την ψηφίζουν συχνά.

«Μια χαρά είμαι. Πολύ εξοικειωμένη με αυτήν τη θέση. Εγώ πάντα το διαχειρίζομαι πολύ καλά όλο αυτό και ελπίζω για άλλη μια φορά να το διαχειριστώ το ίδιο καλά», είπε η Μυριέλλα.



Η Σταυρούλα «μπήκε στο παιχνίδι»

«Εγώ το παρατήρησα εχτές που βλέπω ότι έχεις κόψει τις καρύδες (Ασημίνα) και βλέπω ξαφνικά τον Σάββα και τον Σπύρο να πηγαίνουν και να παίρνουν τα μεγαλύτερα κομμάτια. Και λέω ‘φίλε, άσε να πάρει το μεγαλύτερο κάποιος άλλος άντρας, κάποιος που να φέρνει τουλάχιστον πόντους'. Δηλαδή, ο Τσακατσούκας έδωσε κομμάτι από τη δική του, λίγο στον Σπύρο, λίγο στον Γιάννη, λίγο από δω λίγο από κει», είπε η Σταυρούλα που έχει αρχίσει κανονικότατα να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν γύρω της.

Μόλις έγινε η συζήτηση, η Σοφιάννα, ικανοποιημένη με τα όσα άκουσε, δήλωσε στην κάμερα: «Η Σταυρούλα ως καινούργια παίκτρια με καλή αντίληψη πρόλαβε να παρατηρήσει ότι συγκεκριμένα μέλη της ομάδας, δηλαδή ο Σπύρος και ο Σάββας, παίρνουν τα μεγαλύτερα κομμάτια από την καρύδα. Εγώ θέλω να πω ότι αυτά τα άτομα που περιμένουν με τόση ανυπομονησία να επιλέξουν τα μεγαλύτερα κομμάτια είναι τα ίδια άτομα που επί δύο μήνες έκαναν υπομονή και τα στραβά μάτια και έδειχναν μεγαλοψυχία με την άδικη μοιρασιά μου χωρίς να αναφέρουν τίποτα. Γελάω».



Στο Twitter, πάντως, hot θέμα συζήτησης ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με την πλατφόρμα να γεμίζει σχόλια που υποστήριζαν ή καταδίκαζαν τον κάθε παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βρισηίδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor και «έκαψε» την κλίκα

Survivor: Το Twitter έψαχνε όλη νύχτα την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο – Το μυστήριο με την παίκτρια

Survivor: Ο Σάκης αποχώρησε αλλά όλοι εξοργίστηκαν με τη Μυριέλλα για μία ατάκα