Survivor: Το Twitter έψαχνε όλη νύχτα την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο – Το μυστήριο με την παίκτρια

Survivor: Το Twitter έψαχνε όλη νύχτα την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο – Το μυστήριο με την παίκτρια

Η νέα παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή, μπήκε με φόρα και κέρδισε τη συμπάθεια της ομάδας των Μαχητών.

Με ευχαριστίες της Ναυσικάς προς το τηλεοπτικό κοινό που την κράτησε στο παιχνίδι και με τη Μυριέλλα να χαρακτηρίζει τον εαυτό της «γάτα» που κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε το επεισόδιο του Σαββάτου (26/2) στο Survivor.

Στο reality επιβίωσης προστέθηκε χθες και νέα παίκτρια στην ομάδα των Μαχητών και συγκεκριμένα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία είναι πρωταθλήτρια στιπλ (3.000 μέτρα στον στίβο). Η 25χρονη έφερε 3 νίκες στην ομάδα της κερδίζοντας από την πρώτη κιόλας μέρα τη συμπάθεια των συμπαικτών της.

TARABANKO2

Ανατροπή στο Survivor με την Κάτια Ταραμπάνκο- Δεν γνωρίζει τίποτα για την Ουκρανία

Και ενώ όλοι περίμεναν τη Σταυρούλα- ως νέα παίκτρια- να είναι πρώτο θέμα συζήτησης στα social media, τελικά… η άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο απασχόλησε περισσότερο από οτιδήποτε το κοινό.


https://www.instagram.com/p/Cac7pDWsfqE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο αγώνας επάθλου και τα… σαρακοστιανά εδέσματα

Αγώνα επάθλου φαγητού είχε το επεισόδιο του Σαββάτου (26/2) στο Survivor με Μαχητές και Διάσημους να δίνουν τη δική τους μάχη για να γευτούν… σαρακοστιανά εδέσματα.

Κόκκινοι και μπλε είχαν την εξής αποστολή: ένας παίκτης μέσα στη βάρκα και δύο να κολυμπούν τραβώντας σχοινιά, ώστε η βάρκα να φτάσει στην ξύλινη κατασκευή, οι διαγωνιζόμενοι να πάρουν την μπάλα, να κατευθυνθούν στο σεντούκι, να την αφήσουν και από εκεί να πάρουν τους κρίκους. Στη συνέχεια, ο κάθε παίκτης έπρεπε με τους κρίκους να βγει από τη θάλασσα και να κατευθυνθεί στον στίβο μάχης, ώστε να στοχεύσει τους κώνους.


https://www.instagram.com/tv/CadG-sgPAx2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νικητές, λοιπόν, με σκορ 10-8 σε αυτόν τον αγώνα επάθλου αναδείχθηκαν οι Μαχητές, οι οποίοι απόλαυσαν σαρακοστιανές γεύσεις, όπως ντολμαδάκια, γίγαντες, ελιές και ψωμί.

Το μυστήριο με την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν να γίνει buzz με την είσοδο της νέας παίκτριας των Μαχητών, Σταυρούλας Χρυσαειδή, τελικά το κοινό ασχολήθηκε με την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο. Οι fans στο Twitter, βλέποντας τον Γιώργο Λιανό να μην αναφέρει απολύτως τίποτα για την παίκτρια των Διασήμων, αλλά και να μην υπάρχει ούτε καν κάποιο πλάνο της Κάτιας στο μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου, αναρωτήθηκαν εύλογα πού βρίσκεται. Όχι ότι τους ενδιέφεραν οι αγωνιστικές της επιδόσεις, μιας και η Κάτια δεν έχει φέρει και νίκες από τη μέρα που μπήκε στο Survivor… Απλώς ήθελαν να μάθουν γιατί δεν αναφέρεται και γιατί δεν φαίνεται πουθενά.



Τελικά, η Κάτια εμφανίστηκε ξαφνικά στο παιχνίδι της Καραϊβικής με το μυστήριο της πολύωρης απουσίας της να μη λύνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Άραγε την ταλαιπωρεί ξανά το αυτοάνοσο νόσημά της ή ο τραυματισμός που είχε σε προηγούμενο αγώνισμα; Πάντως, η παίκτρια των Διασήμων στην εμφάνισή της στο quiz δεν είχε και ιδιαίτερα κέφια.



Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν ότι η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ενημερωθεί για τον πόλεμο στην πατρίδα της την Ουκρανία, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παίκτρια δεν γνωρίζει τίποτα από όλα όσα διαδραματίζονται στον τόπο καταγωγής της.


https://www.instagram.com/p/Cac7XZ-sFfL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό ίσως έχει μία βάση, καθώς οι κανονισμοί του παιχνιδιού λένε ότι μόνο αν κάποιο μέλος της οικογένειας ενός παίκτη αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και επικοινωνήσει με την παραγωγή του Survivor, τότε ο διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να έρθει σε επικοινωνία μαζί του. Εφόσον, λοιπόν, δεν τίθεται θέμα υγείας για την οικογένεια της Ταραμπάνκο στην Ουκρανία και μιας και όλοι είναι καλά μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει και λόγος να ενημερωθεί η ίδια. Τι θα συμβεί τελικά; Τις επόμενες μέρες θα το μάθουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ