Η Βρισηίδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor και «έκαψε» την κλίκα

Πατούλια Κατερίνα
Η Βρισηίδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor και «έκαψε» την κλίκα

Το Twitter πάντως τα έβαλε με την Μυριέλλα Κουρεντή κι ας μην βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ομάδα των Διάσημων γνώρισε ακόμα μία ήττα στο πρώτο παιχνίδι ασυλίας για την εβδομάδα αυτή στο Survivor.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και ήσυχος πια θα υποδείξει έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Από την κάλπη πάντως, άλλη παίκτρια περίμεναν οι Μαχητές να ακούσουν, κι άλλη είδαν τελικά να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Διάσημους.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η παίκτρια που ψήφισαν οι Κόκκινοι

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε με σθένος πως περίμενε από τους συμπαίκτες της πως θα την ψηφίσουν και μαρτύρησε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πως σε κουβέντα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά πως θα έρθει κι η ώρα της μικρής να ψηφιστεί. Μικρή στην προκειμένη περίπτωση ήταν η Βρισηίδα και εκείνη έδειξε η κάλπη τελικά, μιας και η παίκτρια είχε παραπάνω ψήφους σε σχέση με την δεύτερη Μυριέλλα.

Οι Μπλε πάλι από δίπλα, απορούσαν πώς είναι δυνατό, οι Διάσημοι να ψήφισαν μία από τις καλύτερες αγωνιστικά παίκτριές τους.

Η Βρισηίδα πάντως μετά και την ανάδειξή της ως υποψήφια προς αποχώρηση, ξεσπάθωσε και μίλησε ανοιχτά για την κλίκα των Κόκκινων στην ομάδα της, σε μία από τις σπάνιες φορές φέτος που ακούμε τη λέξη κλίκα στο Survivor.

Ποια είναι η κλίκα; Η Ανδριώτου μίλησε για την κλίκα της Ναυσικάς, του Απόστολου και του Άρη, η οποία αποδυναμώθηκε με την γρήγορη αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου.


Η Κάτια εμφανίστηκε στο συμβούλιο:

Μπορεί να είναι μία από τις πιο αδύναμες παίκτριες αγωνιστικά, όμως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν ψηφίστηκε τελικά από τους συμπαίκτες της ενώ και στο προηγούμενο επεισόδιο οι τηλεθεατές και το Twitter έψαχναν άδικα την άφαντη Κάτια που έκανε ξαφνικό come back στο παιχνίδι.

Survivor: Το Twitter έψαχνε όλη νύχτα την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο – Το μυστήριο με την παίκτρια

Για την ιστορία πάντως, ο Τάκης κατηγόρησε την Βρισηίδα ως πιο αδύναμη παίκτρια – κάτι που δεν ισχύει- και απέφυγε να αναφερθεί στην Κάτια ή την Μυριέλλα που στόχο ψάχνουν και στόχο δεν βρίσκουν.

Μυριέλλα γύρισε την μπιφτέκα με την Ναυσικά!

Τόσο μελάνι, τόσος καυγάς, τελικά η Μυριέλλα κατάφερε να κάνει το κοινό να γίνει έξαλλο σε ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor, μετά τα δάκρυα της ηθοποιού στην αγκαλιά της Ναυσικά και τη συγγνώμη για όσα έγιναν στα προηγούμενα επεισόδια του «Μου είπαν για σένα φίλοι και γνωστοί».

«Θέλω να σου πω ότι σε όλο αυτό που συνέβη, το λάθος μου και πραγματικά το θεωρώ λάθος μου γιατί το έκανα από ανοησία ήταν ότι γύρισα και είπα στην Κάτια αυτό που μου είχες πει τότε. Το οποίο όμως, στο λέω και στο είπα και τότε, δεν της είπα ότι το ισχυρίστηκες εσύ αυτό ούτε ότι το πίστευες εσύ αυτό. Είπα ότι ήταν μια ατάκα ενός κοινού γνωστού σας. Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι ξαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη! Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι. Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή και ξέσπασε σε δάκρυα και αναφιλητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ