The 2Night Show: Η Μαρία Αντωνά περιέγραψε τη «χολιγουντιανή» πρόταση γάμου από τον Άρη Σοϊλέδη

The 2Night Show: Η Μαρία Αντωνά περιέγραψε τη «χολιγουντιανή» πρόταση γάμου από τον Άρη Σοϊλέδη
Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε με πολλή αγάπη για τον ποδοσφαιριστή.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» εμφανίστηκε η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη. Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φαίνεται πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο.

Η Αντωνά, μάλιστα, στη συνέντευξη που έδωσε στον Αρναούτογλου, αποκάλυψε όχι μόνο πως ο Σοϊλέδης τής έκανε πρόταση γάμου αλλά και πως αυτή είχε «χολιγουντιανές» προδιαγραφές.

https://www.instagram.com/p/CQgd_ipLGEF

Η πρόταση γάμου του Άρη Σοϊλέδη στην Μαρία Αντωνά

«Ναι, μου έχει κάνει. Είχα μείνει speechless. Το πήρα, όμως, το δαχτυλίδι. «Ναι» είπα. Δε χρειάστηκε, βέβαια, να το πω. Το ένιωσα. Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ξέρεις, πολλές φορές, μπορεί να καθόμασταν στον καναπέ, να βλέπαμε ταινίες και πάντα μου έλεγε ‘Άμα σου κάνω πρόταση γάμου, τι θα πεις;’ Και του έλεγα ‘Το συζητάμε; Κάντο μου και θα δούμε’», άρχισε να λέει η Αντωνά για να περιγράψει τη συναισθηματική φόρτιση στην οποία βρισκόταν. Έπειτα, όμως, περιέγραψε ακριβώς πώς έγινε η πρόταση.



«Η πρόταση γάμου ήταν να γίνει στο εξωτερικό, αλλά λόγω του ότι είχαμε όλα αυτά τα θέματα με τον κορωνοϊό, δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε. Οπότε, οργάνωσε ένα boat event, το οποίο έγινε σε ένα σκάφος Νότια κάτω κοντά στο Σ.Ε.Φ., όπου ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους και να μιλήσει με κάποιους μάνατζερ για δουλειά. Βέβαια, εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα έχω να σου πω, αλλά, μέχρι κι εκεί που έφτασα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω. Ο Άρης έχει ένα πράγμα, το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι: Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πουν ψέματα. Δηλαδή, το αντιλαμβάνεσαι κατευθείαν, από τα μάτια του, από τις κινήσεις του, οπότε είναι ανοιχτό βιβλίο. Μετά, ανεβήκαμε στο σκάφος. Είχε έναν σαξοφωνίστα, ο οποίος έπαιζε μουσική. Αυτός ερχοταν μαζί μας. Με το που βγήκαμε από το αυτοκίνητο, μου είχε δέσει τα μάτια, με πήρε με το χεράκι, με πήγε μπροστά. Το μόνο που δεν είχα καταλάβει είναι το πώς θα έρθει το δαχτυλίδι, το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone από τον ουρανό, έκοψε το συρματάκι, άνοιξε το κουτάκι και μου το έδωσε. Είναι πολύ ρομαντικός», είπε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός.

Τι είπε για τον γάμο τους

Η Αντωνά επιβεβαίωσε στον Αρναούτογλου πως θα παντρευτεί με τον Σοϊλέδη μόλις βγεί από το παιχνίδι. Όσο για τις προετοιμασίες, δε σκοπεύει να αφιερώσει μήνες.

«Δε θα κάνω ιδιαίτερες προετοιμασίες. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα το ψάξουν ένα εξάμηνο – πεντάμηνο. Πραγματικά, θέλω να ζήσω τη στιγμή. Ένα απλό λευκό φορεματάκι θέλω να βάλω με ένα στεφανάκι στο κεφάλι. Όλα καλά. Θέλω να περάσουν καλά οι φίλοι μας», είπε.



Το τατουάζ του Άρη Σοϊλέδη

«Αυτό το τατουάζ υπάρχει δύο χρόνια. Το έκανε στα δύο χρόνια της σχέσης μας. Αυτό είναι το εμφανές τατουάζ που έχει κάνει. Έχουμε ακόμη ένα. Πρώτα το είχε κάνει ο Άρης στους δύο μήνες της σχέσης μας. Είχε μπει μέσα στο σπίτι και μου είχε πει ‘Σου ‘χω ένα δώρο’», είπε ανάμεσα στα άλλα η Αντωνά για να αποκαλύψει ότι υπάρχει άλλο ένα τατουάζ στο σώμα του Σοϊλέδη για εκείνη, στους πλάγιους κοιλιακούς του.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα δίχασε το Twitter - Πλάνταξε η παίκτρια

Survivor: Ο Σάκης αποχώρησε αλλά όλοι εξοργίστηκαν με τη Μυριέλλα για μία ατάκα

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και τη σπόντα της δεν ξέχασε να την πετάξει