Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα δίχασε το Twitter - Πλάνταξε η παίκτρια

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα δίχασε το Twitter - Πλάνταξε η παίκτρια
Ο σύντροφος της Ασημίνας τής έστειλε το δικό του μήνυμα και η παίκτρια έβαλε τα κλάματα.

Τα έδωσαν όλα οι Μαχητές στο χτεσινό (1/3) επεισόδιο του Survivor, ώστε να καταφέρουν να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους μετά από τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες. Οι παίκτες κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας που τόσο τους είχε λείψει και άκουσαν ένας-ένας τα μηνύματα που τους είχαν στείλει συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι από την Ελλάδα.

Η Ασημίνα είδε τελευταία τα δικά της μηνύματα και, πριν προλάβουν να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα, ξέσπασε σε λυγμούς μην μπορώντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική φόρτιση στη θέα της ομάδας της και του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη.

https://www.instagram.com/p/Cak4Vk_jbSY

Το μήνυμα της ομάδας της Ασημίνας

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής αλλά και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Αναμενόμενα, λοιπόν, οι συμπαίκτριές της στην ομάδα είχαν ετοιμάσει για εκείνη ένα μήνυμα: «Ασημινάρα, συνέχισε έτσι! Δε σε σταματάει τίποτα. Σε βλέπουμε και σε στηρίζουμε, όλη η ομάδα. Είσαι βουνό και δε σε ρίχνει τίποτα κάτω! Να παραμείνεις δυνατή και ψύχραιμη. Πάντα με χαμόγελο απέναντι στις δυσκολίες, όπως εσύ ξέρεις. Μας λείπεις πολύ… εργαλείο! Κανόνισε να αργήσεις να γυρίσεις πίσω!»




Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη και η αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Μόλις τελείωσε να διαβάζει το μήνυμα της ομάδας της, εμφανίστηκε το μήνυμα του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη, και η Ασημίνα δεν μπορούσε πια να ηρεμήσει. Φώναζε «όχι» και σκούπιζε τα δάκρυά της έχοντας «λυγίσει».

«Τι να πω για σένα; Δεν ξέρω τι να πω για σένα», ακούστηκε να λέει λίγο πριν διαβάσει το μήνυμα του καλού της.

«Έλα, ρε Morrison – βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτι εδώ με τις νίκες, τις ήττες, τα έπαθλα ή τις στενοχώριες. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί, μαζί σου. Εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που ακούει να λες ‘Πάμεεεεε’ και γαβγίζει! Ξέρουμε ότι όσο φωνακλού και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μία ψυχή σαν βαμβάκι. Και μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει. Το ταξίδι μετράει κι όχι ο προορισμός. Βουνοοοο», της έγραψε ο Δάντης.

https://www.instagram.com/p/Cak_Ek4PaGE

Το Twitter, ωστόσο, ήταν αρκετά διχασμένο με το θέαμα και, κάπως έτσι, εμφανίστηκε πάσης φύσης σχόλιο μπροστά μας. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Μυριέλλα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και τη σπόντα της δεν ξέχασε να την πετάξει

Survivor: Το Twitter έψαχνε όλη νύχτα την άφαντη Κάτια Ταραμπάνκο – Το μυστήριο με την παίκτρια

Η Βρισηίδα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor και «έκαψε» την κλίκα