Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος - Θα είναι αυτή που θα τον τιμωρήσει;

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος - Θα είναι αυτή που θα τον τιμωρήσει;

Στα γόνατα της Βασιλικής πέφτει η Καλλιόπη για να σώσουν τον Μαθιό. Η Θοδώρα θα μάθει το μεγάλο μυστικό αλλά δεν θα καταφέρει να τον καταδώσει. 

'Όλα γύρω σου γυρίζουν...που λέει και το τραγούδι και δύο γυναίκες απόψε στον Σασμό του Alpha, η Καλλιόπη και η Βασιλική κάνουν προσωρινή συμμαχία για να σώσουν τη ζωή του Μαθιού. Μην ανησυχείτε δεν παθαίνει τίποτε ο Δημήτρης Λάλος. Σώζεται προς το παρόν αλλά δεν θα σωθεί για πολύ το μεγάλο του μυστικό. Και το μαθαίνει ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος.


https://www.instagram.com/p/CakzqjvFSJ1

«Πέφτω στα πόδια σου Βασιλική»

Η Καλλιόπη καταλαβαίνει πως ο Μαθιός θέλει να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες οι οποίοι τον σημάδεψαν με όπλο και απείλησαν τη ζωή του. Και στην απόγνωσή της μήπως τον χάσει, ζητά τη βοήθεια του μόνου προσώπου που μπορεί να τον επηρεάσει. Φωνάζει τη Βασιλική και της λέει την επική ατάκα: «Πέφτω στα πόδια σου Βασιλική, άλλαξέ του γνώμη». Και πρακτικά γονατίζει μπροστά της και εκείνη δεν πιστεύει αυτά που βλέπει. Πού πήγε τόσο μίσος και έγινε ξαφνικά αγάπη; (ανάγκη έγινε Βασιλική μου, ανάγκη).



Ο Μαθιός σώζεται και πριν εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα ο νέος υποδιοικητής της αστυνομίας ο Μάκης Χριστογιάννης, δηλαδή ο Αργύρης Πανταζάρας που έρχεται στην Κρήτη για να του δυσκολέψει τη ζωή, αντιμετωπίζει έναν ακόμη κίνδυνο. Η Θοδώρα μαθαίνει από τον Μανόλη τελικά ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και παλεύει με ανάμεικτα συναισθήματα. Καταλαβαίνει ότι όλα ξεκίνησαν από εκείνον και ο Πέτρος τελικά έχασε άδικα τη ζωή του. Και όχι μόνο αυτό. Ευθύνεται και για το ότι οδήγησε τον ίδιο του τον αδελφό στην εκδίκηση και κατέστρεψε τη ζωή του Αστέρη.


https://www.instagram.com/p/CaiJIp3FLEr

Και αν σας κάνει εντύπωση πως ο Μανόλης τα αποκάλυψε όλα στην αδελφή του, να σας πούμε ότι δεν αποφάσισε ξαφνικά να ομολογήσει ότι ήταν μπροστά στον φόνο. Από μισόλογά του η Θοδώρα θα καταλάβει τι έχει συμβεί και κυρίως θα κατανοήσει πως ζει τον τελευταίο χρόνο ο αδελφός της σε ένα μόνιμο καθεστώς φόβου. Παρορμητικά θα θελήσει να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία, αλλά δεν θα προλάβει. Και στη συνέχεια θα κρύψει το μυστικό, φοβούμενη μήπως έχει επιπτώσεις ο Μανόλης στη ζωή του. Αυτό είναι μία ακόμη τυχερή στιγμή του Μαθιού. Που όλο κάτι γίνεται και τελικά τη γλιτώνει, χωρίς συνέπειες.

Δεν τελειώσαν όμως όλα εδώ. Έρχονται μεγάλες ανατροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει ένα μυστικό και σκοπεύει να τους...τρελάνει όλους

Σασμός: Φεύγει ο Ορφέας Αυγουστίδης από την σειρά; Ποιοι ηθοποιοί μένουν και ποιοι λένε «αντίο»

Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος γίνεται viral στο ΤikTok - New entry στη σειρά ο Γιώργος Χριστοδούλου