Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος γίνεται viral στο ΤikTok - New entry στη σειρά ο Γιώργος Χριστοδούλου

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος γίνεται viral στο ΤikTok - New entry στη σειρά ο Γιώργος Χριστοδούλου

Ο Μαθιός αποθεώνεται στα social media ενώ την ίδια στιγμή ένας νέος γοητευτικός ηθοποιός μπαίνει στη σειρά για να κλέψει την καρδιά της Αργυρώς. 

Δεν είναι απλά ένας ηθοποιός που ξεχωρίζει για το ταλέντο του και λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλου στον Σασμό του Alpha. Είναι και το απόλυτο viral τους τελευταίους μήνες και στα social media. Στο δε TikTok έχει γίνει το απόλυτο trend με κάθε κίνηση ή βλέμμα του. Την ίδια στιγμή έχουμε νέες εξελίξεις στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά με την μετακόμιση στα Γιάννενα της Μαρίας Πρωτόπαππα και της Χριστίνας Χειλά Φαμέλλη. Μαρίνα και Αργυρώ ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.


https://www.instagram.com/p/CYBRWfgIL92/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αποθέωση σε κάθε του βήμα

Η απήχηση που έχει ακόμη και στην θεατρική του περιοδεία για το έργο «Έκτορας κάθαρσις» είναι αντίστοιχη της αποδοχής που έχει για τον τηλεοπτικό του ρόλο. Ακόμη και στην Κρήτη όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες, αποθεώθηκε από το κοινό, γιατί πλέον λόγω της τηλεοπτικής σειράς, στο νησί τον θεωρούν συντοπίτη τους. Στο δε, TikTok, ο Μαθιός έχει γίνει viral σε όποιο τραγούδι μπορείτε να φανταστείτε. Με υπόκρουση το «Όταν πονάω το γλεντάω» των Knock Out ft. Κωνσταντίνου Νάζη το βλέμμα του Μαθιού και το στυλ του κλέβει την παράσταση.



Και η σκηνή με τα ξαδέλφια του τα οποία διάλεξε η μητέρα του για να οργανώσουν την απαγωγή του Αστέρη, μπήκαν σε παιδικό τραγούδι για τους...40 κλέφτες.



Αγαπημένος του κοινού είναι όμως και ο Ορφέας Αυγουστίδης με την σκηνή που συναντά έξω από το γραφείο του ανακριτή την πρώην αγαπημένη του, να είναι ένα στιγμιότυπο που φέρνει στο μυαλό διάφορα ερωτικά τραγούδια. Αρκετοί θαυμαστές του Σασμού, θέλουν το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί. Το ενδεχόμενο φυσικά αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά θα το δούμε πια από την επόμενη σεζόν, την δεύτερη του Σασμού.



Μαρίνα και Αργυρώ για γυρίσματα στα Γιάννενα

Αυτές τις ημέρες η Μαρία Πρωτόπαππα και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη βρίσκονται στα Γιάννενα όπου ως Μαρίνα και Αργυρώ ανοίγουν το νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Έχουν πάρει την απόφαση μετά την επίθεση των συγγενών τους στον Μαθιό, να φύγουν από την Κρήτη, γιατί φοβούνται για αντίποινα. Η γιαγιά Ειρήνη επιμένει να φύγουν από το νησί όχι μόνο για να γλυτώσουν αλλά και να λυτρωθούν από το θλιβερό τους παρελθόν. Μάλιστα η Μαρίνα για πρώτη φορά αποφασίζει να πετάξει τα μαύρα και να πιάσει ακόμη και δουλειά, στο ξενοδοχείο που θα δουλεύει η κόρη της. Θα έρθει κοντά με μία μητέρα που επίσης έχει χάσει το παιδί της και αυτή η ταύτιση θα κρατήσει τη μνήμη του δικού της γιού, ζωντανή.


https://www.instagram.com/p/CO2YpGorvkn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αργυρώ γνωρίζει έναν νέο άντρα που θα την γοητέψει και οι τηλεθεάτριες επίσης θα γοητευτούν από τον νέο ηθοποιό, τον Γιώργο Χριστοδούλου, γνωστό μας από αρκετές επιτυχίες του στο θέατρο και συνεργασίες με τον Στάθη Λιβαθηνό και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Είναι ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει στη ζωή της και στη δική μας ως τηλεθεατές. Χωρίς όμως να λείπουν απρόοπτα, για τα οποία θα σας ενημερώσουμε πολύ σύντομα. Σήμερα ωστόσο θα έχει μία κλήση από τον Αστέρη στη φυλακή, την ίδια στιγμή που ο Άγγελος έρχεται σε ολομέτωπη επίθεση με την Καλλιόπη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η συμμετοχή - έκπληξη από Ολυμπιονίκη στη σειρά - Ποιο ζευγάρι θα βοηθήσει;

Σασμός: Ποιο θα είναι το «τέλος» του Δημήτρη Λάλου και του Μαθιού; - Η νέα είσοδος στη σειρά

Σασμός: Το κοινό στο Twitter πανηγύρισε το φιλί του Μαθιού στη Βασιλική - Θα είναι ξανά μαζί;