Η Κάτια Ζυγούλη συγκινείται για τον Απόστολο Ρουβά και κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κάτια Ζυγούλη συγκινείται για τον Απόστολο Ρουβά και κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της

«Πέρασα μία φάση πολύ εσωτερική και την περνάω ακόμη» δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη στο κανάλι της στο Youtube και έκανε αποκαλύψεις για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη. 

Μία ιδιαίτερη περίοδο πέρασε η Κάτια Ζυγούλη όπως αποκαλύπτει και μάλιστα το τελευταίο διάστημα είχε κάνει συνειδητά μία μικρή αποχή από τα social media. Επανήλθε όμως έτοιμη να απαντήσει σε ερωτήσεις σε ένα ιδιότυπο Q&A που αφορούσε από μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζαμε για εκείνη, μέχρι και τον κουνιάδο της Απόστολο Ρουβά που συμμετέχει φέτος στο Survivor για τον οποίο μάλιστα συγκινείται. Τι είναι αυτό όμως που άλλαξε στη ζωή της τους τελευταίους μήνες όπως εξομολογείται;


https://www.instagram.com/p/CQLYU75nXv8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είμαι ανασφαλής και αυτό σίγουρα δεν το φαντάζεστε για εμένα»

Είναι φυσικό και λόγω της ενασχόλησης της με το modeling να έχει δημιουργήσει μία ρουτίνα ομορφιάς. Αλλά φαίνεται πως η Κάτια Ζυγούλη προτιμά την απλότητα στην καθημερινότητα της για αυτό και όπως μας ενημέρωσε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, δεν κάνει πολλά πράγματα από αυτά που μπορεί να μας φαίνονταν αυτονόητα: «Δεν βάφω ποτέ τα νύχια μου. Με έχετε δει με βαμμένα νύχια ποτέ; Πρέπει να είναι πολύ ειδική περίτπωση. Το δεύτερο πράγμα που δεν ξέρετε για εμένα, είναι ότι τα μαλλιά μου είναι διαρκώς πιασμένα σε κοτσιδάκι. Δεν θέλω να είναι τα μαλλιά μου μπροστά στο πρόσωπο μου. Θα με έλεγα και ανασφαλή. Αυτό μάλλον δεν το φαντάζεστε για εμένα».



Φυσικά και η επόμενη ερώτηση ήταν λίγο πιο επίκαιρη και αφορούσε τη συμμετοχή του αδελφού του Σάκη, Απόστολου Ρουβά στο Survivor. Και εκεί η Κάτια όχι απλά είπε τα καλύτερα για τον αγαπημένο της κουνιάδο, αλλά συγκινήθηκε: «Εννοείται ότι βλέπουμε τον Απόστολο στο Survivor. Ξενυχτάμε για να τον βλέπουμε. Ο Απόστολος μου έδωσε ένα πάρα πολύ σημαντικό μάθημα. Γιατί τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας, τους βλέπουμε πολύ συγκεκριμένα και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε όλα τους τα χαρίσματα γιατί κάνουμε focus σε αυτά που εμείς αναγνωρίζουμε. Του βγάζω το καπέλο του Αποστόλη, μας έχει βάλει τα γυαλιά. 'Ενα μεγάλο μπράβο, συγκινούμαι με τον Αποστόλη».



Η Κάτια όπως αποκάλυψε πέρασε μία ιδιαίτερη φάση το τελευταίο διάστημα, έχοντας διάθεση να αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της. Μάλιστα με ανάρτησή της πριν από λίγες εβδομάδες είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά. Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο. Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα».


https://www.instagram.com/p/CZB7eFYobAn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όπως αποκάλυψε και στο κανάλι της στο Youtube: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο καθένας είναι σημαντικός και υπέροχος όπως ακριβώς είναι. Τα Χριστούγεννα πέρασα μία φάση πολύ εσωτερική και μάλιστα την περνάω ακόμη. Είμαι πια, πιο σταθερή στην εσωτερική μου φωνή. Να σταματήσω να ασχολούμαι με το τι θέλουν οι άλλοι από εμένα και να ακούσω τη φωνή μου για το τι εγώ χρειάζομαι, από τη ζωή, από τις πράξεις και τις επιλογές μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους στα χιόνια! Η μεγάλη αλλαγή της Αναστασίας

Κάτια Ζυγούλη: Η ζωή της γίνεται πιο όμορφη με τη νέα της εκπομπή στην ΕΡΤ

Επέτειος γάμου για Ρουβά-Ζυγούλη: Το τρυφερό post της Κάτιας Ζυγούλη