Η Jessica Biel έγινε 40 και γιόρτασε ξέφρενα με τον Justin Timberlake

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Jessica Biel έγινε 40 και γιόρτασε ξέφρενα με τον Justin Timberlake

Η ηθοποιός-μοντέλο υποδέχθηκε τη νέα δεκαετία της ζωής της με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Jessica Biel, αφού γιόρτασε τα 40 γενέθλιά της. Η διάσημη ηθοποιός- μοντέλο γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1982 σε μια μικρή πόλη της Μινεσότα. Μετρά πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της ωστόσο η ζωή της έμελλε να αλλάξει για πάντα όταν γνώρισε τον Justin Timberlake.

Το 2012 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά. Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο μέχρι και σήμερα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται καθημερινές τους στιγμές στα social media, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν #couplegoals. Τι κι αν πέρασαν μεγάλη κρίση το 2020, Timberlake και Biel κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους και να παραμείνουν μαζί.

«Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα την δει» είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά ο Justin Timberlake.

biel

Η Biel ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο στον Timberlake για τα 40α γενέθλιά του

Τα 40α γενέθλια της Jessica Biel και το οικογενειακό πάρτι

«Σκέφτομαι τα γενέθλια που πέρασαν και θυμάμαι όλα τα υπέροχα που περάσαμε μόνοι εγώ και ο Justin. Τώρα γιορτάζω τα 40 με τούρτα και μπαλόνια με τα δύο αγαπημένα μου παιδιά. Αγαπώ την οικογένειά μου. Ευχαριστώ για τις ευχές. Τα 40 είναι πολύ fresh», έγραψε στο Instagram η Jessica Biel.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω post η ηθοποιός δέχθηκε την ομορφότερη έκπληξη από τον σύζυγο και τα 2 της παιδιά. Πολύχρωμα μπαλόνια κατέκλυσαν το σπίτι και μια τούρτα που έγραφε «μαμά σε αγαπάμε» την περίμενε στο σαλόνι του σπιτιού τους.

https://www.instagram.com/p/CappYcvJgCZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Justin Timberlake πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία θέλοντας να ευχηθεί στην σύζυγό του. Το ζευγάρι μεταμφιέστηκε εν όψει του καρναβαλιού με την Jessica Biel να φορά γαλάζια περούκα και τον τραγουδιστή να υιοθετεί ένα χαβανέζικο look.

https://www.instagram.com/p/CaqVMihoHcx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: justintimberlake



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: