Σασμός: Ο Μάκης εμφανίζεται για να εκδικηθεί και βάζει στόχο και τον Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μάκης εμφανίζεται για να εκδικηθεί και βάζει στόχο και τον Αστέρη

Οι απειλές Μαθιού σε Μαρίνα και Αργυρώ και το σχέδιο εξόντωσης της Καλλιόπης. 

Ο Μάκης έρχεται. Ο νέος τηλεοπτικός ήρωας, ο υπαστυνόμος Μάκης Χριστογιάννης καταφθάνει στο Σασμό του Alpha με κρυφό σκοπό και στόχο. Όλα αλλάζουν πια, αλλά η μόνη που δεν αλλάζει είναι η Καλλιόπη. Που βάζει στόχο την Αργυρώ και την Μαρίνα. Και οργανώνει (ξανά) ένα ακόμη δολοφονικό σχέδιο. Τι επιπτώσεις όμως θα έχει η πράξη της;



Αντιμέτωπος με το ένοχο παρελθόν

Ο νέος υπαστυνόμος έρχεται νια να καλύψει τη θέση του Μύρου που παίρνει μετάθεση και ο Αντώνης ανακουφίζεται που θα έχει μία επιπλέον βοήθεια. Του φαίνεται σοβαρός και πολύ πειθαρχημένος ο Μάκης Χριστογιάννης, αλλά στην συνάντηση και στο γεύμα γνωριμίας που θα έχει μαζί του, θα καταλάβει πως είναι ιδιαίτερα κλειστός ως χαρακτήρας. Δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει πως κρύβει μυστικά. Και έχει έρθει στην Κρήτη όχι μόνο για υπηρεσιακούς λόγους αλλά και για οικογενειακούς. Με λίγα λόγια να έρθει αντιμέτωπος με τον ισοβίτη Καραπάνο που είναι ο πατέρας του. Μέχρι και στην φυλακή θα τον συναντήσει με τον εμβρόντητο πατέρα του που τον αναζητούσε, να φοβάται για πρώτη φορά στη ζωή του. Εδώ καταλαβαίνει, ότι κάτι δεν πάει καλά.


https://www.instagram.com/p/CaiJIp3FLEr

Ο Μάκης αναπτύσσει το δίκτυο των ανθρώπων που του παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και βάζει στο στόχαστρο και τον Αστέρη, μόλις καταλαβαίνει πως είναι ο αγαπημένος του πατέρα του και στην ουσία προστατευόμενός του. Κάπως έτσι αρχίζει να αποκωδικοποιεί όλη την οικογένεια Σταματάκη. Δεν θα φτάσει ακόμη στο Μαθιό. Αλλά όταν φτάσει δεν θα είναι για καλό. Είναι ξύπνιος και θα αντιληφθεί πως κάτι κρύβει.


https://www.instagram.com/p/CaenLBSLE2U

Από την άλλη πλευρά η δαιμόνια Καλλιόπη ησυχία δεν έχει. Φωνάζει ξανά τα ανήψια της και τους αναθέτει σχέδιο αφανισμού της Αργυρώς και της Μαρίνας. Η επίθεση όμως που κάνουν στο σπίτι των Βρουλάκηδων από καθαρή τύχη δεν θα έχει θύματα. Όλο το χωριό αναστατώνεται και πλέον μοιάζει τελεσίδικη η απόφαση για την Μαρίνα και την Αργυρώ να φύγουν για τα Γιάννενα. Αυτή η φυγή καλμάρει για λίγο την Καλλιόπη, αλλά όλοι τα βάζουν εναντίον της. Ακόμη και ο Μαθιός. Ο οποίος όμως λίγο πιο πριν έχει κάνει τα χειρότερα. Αφού απείλησε την Αργυρώ και την Μαρίνα να μην ξαναπλησιάσουν τον Αστέρη. Πριν όμως φύγει η Μαρίνα από την Κρήτη, θα έχει μία...επική συνάντηση με την Καλλιόπη. Τίποτε δεν τελειώσε ακόμη μεταξύ τους.

Ας το θυμόμαστε αυτό, για τις εξελίξεις που έρχονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος - Θα είναι αυτή που θα τον τιμωρήσει;

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει ένα μυστικό και σκοπεύει να τους...τρελάνει όλους

Σασμός: Φεύγει ο Ορφέας Αυγουστίδης από την σειρά; Ποιοι ηθοποιοί μένουν και ποιοι λένε «αντίο»