Πάνος Μουζουράκης: Μαφιόζος σε ισπανική σειρά – Ένας ρόλος προσαρμοσμένος πάνω του

Πάνος Μουζουράκης: Μαφιόζος σε ισπανική σειρά – Ένας ρόλος προσαρμοσμένος πάνω του

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ισπανική σειρά Nasdrovia.

Πριν μερικά χρόνια ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να «ανοίξει» τα φτερά του και να μετακομίσει στην Αμερική ώστε να διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντές του και τα κατάφερε πολύ καλά. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός συμμετείχε σε αρκετές δουλειές του εξωτερικού με τη σημαντικότερη να είναι το Mamma Mia 2.

Και παρόλο που εδώ και πολύ καιρό έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Πάνος συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό του στο εξωτερικό. Αυτήν τη φορά, η τύχη τού έκλεισε το μάτι… στην Ισπανία.

MOUZOURAKIS VARELA

Ο Πάνος Μουζουράκης διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με το σχεδόν φιλί στην Τζίνα Βαρελά

Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστής σε ισπανική σειρά

Την περασμένη άνοιξη, ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του 2ου κύκλου της σειράς «Nasdrovia», στην οποία υποδύεται τον μαφιόζο/εκτελεστή Ringo, που προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση.


https://www.instagram.com/p/CY6QFi9qBGM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δημιουργοί της σειράς Miguel Esteban, Luismi Pérez & Sergio Sarria, μάλιστα, εντυπωσιάστηκαν τόσο από το υποκριτικό ταλέντο του Πάνου, που προσάρμοσαν τον ρόλο πάνω στον χαρακτήρα του και τον μεγάλωσαν για χάρη του.



Η σειρά έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 25 Φεβρουαρίου στη συνδρομητική πλατφόρμα Movistar+.

Τέλος στις φήμες χωρισμού

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες έλεγαν ότι ο Πάνος Μουζουράκης έχει χωρίσει με την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, όμως ο ίδιος έβαλε ένα τέλος σε όλη αυτήν την παραφιλολογία.



Για την ακρίβεια, το video clip του τραγουδιστή για το τραγούδι του «Έπαθα Αγάπη» μαρτύρησε ότι η σχέση του βαίνει καλώς και τίποτα περί χωρισμού δεν ισχύει. Γιατί; Διότι πρωταγωνίστρια στο video clip είναι η σύντροφός του, Τζίνα Βαρελά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ