Mέσα από το νοσοκομείο το «ευχαριστώ» της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα γενέθλιά της

Κατερίνα Μπούσιου
Mέσα από το νοσοκομείο το «ευχαριστώ» της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα γενέθλιά της

Δίνει μία ακόμη μάχη, ενώ δεχόταν εκατοντάδες ευχές για τα γενέθλιά της. 'Ενα ακόμη χειρουργείο για την αποκατάσταση της. 

Προσπαθώντας να ξανακερδίσει σιγά - σιγά την παλιά της ζωή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποβλήθηκε πριν από λίγα 24ωρα σε μία ακόμη επέμβαση. Μόνο που η ανάρρωση, συνέπεσε με τα γενέθλιά της, που για μία ακόμη φορά τα περνά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου. Αλλά αυτή τη φορά με μεγαλύτερη αισιοδοξία, από ότι στο παρελθόν.


https://www.instagram.com/p/CZgrA8psfgG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παίρνοντας δύναμη από την αγάπη του ανώνυμου κόσμου, ο οποίος συχνά εκφράζεται θετικά σε εκείνη και την ενθαρρύνει στον μεγάλο της αγώνα εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο μέσω των social media, αλλά και όταν την συναντούν, η Ιωάννα υποβλήθηκε σε μία ακόμη εγχείρηση. Τα πολλαπλά τραύματα της στο πρόσωπο, στα χέρια αλλά και στα πόδια της, επουλώνονται αργά και χρειάζονται όπως και η ίδια είχε πει αρκετές επανορθωτικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του δέρματος αλλά και του μυικού και νευρικού συστήματος.


https://www.instagram.com/p/CanB0gFMde5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χωρίς να αποκαλύπτει αν το νοσηλευτικό ίδρυμα είναι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς πρόσφατα είχε επισκεφτεί γιατρούς στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες, η Ιωάννα με ορούς στην παλάμη της, θέλησε με μία φωτογραφία να ευχαριστήσει, όσους σήμερα θυμήθηκαν τα γενέθλιά της και της ευχήθηκαν: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας» όπως έγραψε στη λεζάντα.

paliospirou nosokomeio

Ο δρόμος της Ιωάννας είναι ακόμη μακρύς αλλά εκείνη είναι γενναία. Το είχε πει η ίδια σε συνεντεύξεις της αλλά και η καλή της φίλη Αννίτα Ναθαναήλ η οποία σε αρκετά ταξίδια είναι στο πλευρό της: «Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί και χωρίς τη μάσκα της και κάνει ένα ακόμη βήμα στη νέα της ζωή

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρρωση μετά το πρόσφατο χειρουργείο και η αποκάλυψη για τη μάσκα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Απάντησε στο πότε θα την δούμε χωρίς μάσκα και εξήγησε τι την αγχώνει σήμερα