Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι κόπια του μπαμπά της και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Πατούλια Κατερίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι κόπια του μπαμπά της και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο πατρικό της στην Πρέβεζα και οι φωτογραφίες με τον μπαμπά της δείχνουν πόσο μοιάζουν.

H επικαιρότητα με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την εισβολή της Ρωσίας, έχει βγάλει το Love It, της Ιωάννας Μαλέσκου εκτός τηλεοπτικού αέρα.

Η επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην Πρέβεζα

Με το διάλειμμα αυτό από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο πατρικό της στην Πρέβεζα και πέρασε ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές.

Από τις στιγμές αυτές, η Ιωάννα επέλεξε να δημοσιεύσει δύο κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της μπαμπάς και όπως τόνισε κι η παρουσιάστρια, η ομοιότητα μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλη.


https://www.instagram.com/p/Caxoia7Lwj8


Η Ιωάννα Μαλέσκου, είχε πρωτοσυστήσει τον πατέρα και τον αδερφό της την περασμένη χρονιά όταν είχε ποζάρει μαζί τους σε stories.

Τα σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας, τόνιζαν πάντως πως ο κύριος Δημήτρης Μαλέσκος και η Ιωάννα μοιάζουν πολύ ενώ άλλα σχόλια ανέφεραν πως η Ιωάννα είναι κλώνος του μπαμπά της.

Άλλοι βέβαια καλούσαν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ να μας δείξει και την μαμά της, κυρία Βιβή. Κανείς δεν γνωρίζει αν μαζί με την παρουσιάστρια στην Πρέβεζα ταξίδεψε και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Δανιάς, ο εκπαιδευτής σκύλων που τους τελευταίους μήνες έχει κλέψει την καρδιά της Μαλέσκου.

Τα παιδικά χρόνια της Ιωάννας

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια στην Πρέβεζα σε παλαιότερη εκπομπή, η Ιωάννα είχε παραδεχτεί πως ήταν ένα πολύ δυναμικό παιδί:

maleskou

«Σαν παιδί, στα δικά μου παιδικά σχολικά χρόνια, τώρα που τα βλέπω πιο ώριμα, εντοπίζω τέτοιες συμπεριφορές άλλων παιδιών. Σε μένα όχι ποτέ. Εγώ όμως ήμουν ένας χαρακτήρας πολύ δυναμικός, σε σημείο να μη σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό κάποιες φορές σε βάζει σε μια απόσταση με πιθανές τέτοιες περιπτώσεις. Όμως, και αυτοί οι χαρακτήρες οι πιο εσωστρεφείς, τα πιο μαζεμένα παιδάκια πολλές φορές δεν μπορούν να το μοιραστούν με την εκπαιδευτικό», είχε πει χαρακτηριστικά με αφορμή μια κουβέντα για τον σχολικό εκφοβισμό.

Οι κοιλιακοί της Ιωάννας Μαλέσκου δεν γνωρίζουν χειμώνα: Κλέψε τα μυστικά της



To τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου

Αβέβαιο παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου. Η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχθηκε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Δεν είναι η στιγμή για να αποφασίσω. Εμένα με νοιάζει το αύριο μου. Αυτή είμαι. Θέλω να μιλάω μέσα από αυτό που κάνω. Δεν έχω τα τόσα χρόνια πορείας και επαγγελματικής διαδρομής ώστε να ξέρω ίσως πως να διαχειρίζομαι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί στον τηλεοπτικό αέρα. Ξέρω ότι στη ζωή μου έχω μάθει τα αντανακλαστικά μου να τα ενεργοποιώ. Τα κακόβουλα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Με επηρέαζαν, ναι είναι αλήθεια, αλλά εντάξει όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα» πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ιωάννα Μαλέσκου: Ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Δανιά; Το σχόλιο που βάζει σε υποψίες

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν καλεσμένη σε γάμο και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του look (photos)