Ποτέ δεν είναι αργά! Η Renée Zellweger σπούδασε διεθνές δίκαιο στα 40 της

Ιωάννα Τζανή
Ποτέ δεν είναι αργά! Η Renée Zellweger σπούδασε διεθνές δίκαιο στα 40 της

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αξιοποίησε τον χρόνο της στο 6ετές διάλειμμά της από την υποκριτική και μας διδάσκει ότι δεν είναι ποτέ αργά για να μάθεις καινούργια πράγματα και να εξελιχθείς ως άνθρωπος.

Η Renée Zellweger αποφάσισε να εκμεταλλευτεί μία περίοδο κατά την οποία απήχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο της με έναν... ασυνήθιστο για την ηλικία της τρόπο, θα λέγαμε.

Ποιος είναι αυτός; Η 52χρονη ξεκίνησε σπουδές πάνω στο... διεθνές δίκαιο!

renee zellweger pam hupp5

Ολική μεταμόρφωση για τη Renée Zellweger - Γίνεται στυγερή δολοφόνος στη νέα σειρά του NBC

«Έπρεπε να αναπτυχθώ ως άνθρωπος»

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Today», η ηθοποιός άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν αποκάλυψε ότι σπούδασε διεθνές δίκαιο στο UCLA κατά τη διάρκεια του διαλείμματός της από την υποκριτική, που διήρκεσε από το 2010 έως το 2016.


https://www.instagram.com/p/CWD-Ms3F5K5

Όσον αφορά στο διάλειμμα που έκανε από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Renée είπε ότι είχε ανάγκη να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της: «Έπρεπε να απομακρυνθώ και να αναπτυχθώ ως άνθρωπος, να μάθω κάποια πράγματα που δεν σχετίζονται με τη δουλειά».

Και πρόσθεσε:

«Πήγα στο UCLA για λίγο για να σπουδάσω δημόσια πολιτική. Το διεθνές δίκαιο είναι πολύ ενδιαφέρον, με ενδιαφέρει η πολιτική».

Η Renée Zellweger ανέφερε ότι «δεν είναι σίγουρη» τι θα κάνει με το πτυχίο της, αλλά έχει πλέον την ικανότητα να «βομβαρδίζει τον κόσμο» με πληροφορίες όταν κάθεται σε κάποιο τραπέζι.

Η Νομική Σχολή του UCLA είναι μία από τις 12 επαγγελματικές σχολές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες.



Το διάλειμμα και ο ανατρεπτικός ρόλος που «έσπασε» τα ταμεία

Η Renée Zellweger έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική ύστερα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Case 39» το 2010, και η μεγάλη επιστροφή ήρθε το 2016, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Whole Truth».

Οι δουλειές της μετά το μεγάλο της διάλειμμα περιλαμβάνουν τη σειρά «What/If» και την ταινία «Judy», για την οποία κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός είπε στο «Entertainment Tonight» ότι έμεινε «έκπληκτη» όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της να υποδύεται τη δολοφόνο Pam Hupp, καθώς φόρεσε προσθετικά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Η ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε δολοφόνο - η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του Louis Gumpenberger το 2016 - για την εγκληματική σειρά του NBC «The Thing About Pam», που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.



Η σταρ επιμένει ότι ήταν «πραγματικά σημαντικό» για τους θεατές ότι προσπάθησε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην Hupp.

«Έμεινα έκπληκτη. Μπορεί να πετύχεις μερικά πράγματα, αλλά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο εκπληκτικό το αποτέλεσμα. Νομίζω, ειδικά στην περίπτωση της αφήγησης αυτής της ιστορίας, ήταν πολύ σημαντικό να μοιάσω όσο το δυνατόν περισσότερο στην Pam Hupp, επειδή είναι μία πολύ οικεία φυσιογνωμία, μοιάζει με κάποια που αναγνωρίζουμε και που ξέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Renée Zellweger

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν κρύβονται πια! Renée Zellweger και Ant Anstead στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους

Renée Zellweger: Αποκαλύπτει τη σχέση της και τα παθιασμένα φιλιά γίνονται viral