H Sarah Jessica Parker γίνεται και εκδότρια βιβλίων επιστημονικής φαντασίας

Κατερίνα Μπούσιου
H Sarah Jessica Parker γίνεται και εκδότρια βιβλίων επιστημονικής φαντασίας

Το ταλέντο της και στο επιχειρείν δείχνει για μία ακόμη φορά η διάσημη ηθοποιός και το λογότυπο SJP εξαπλώνει τις δραστηριότητες του. 

Αν ανατρέξετε στη Wikipedia για να δείτε αναλυτικά τις ιδιότητές της στο βιογραφικό της, η Sarah Jessica Parker, αναφέρεται ως ηθοποιός, τηλεοπτική παραγωγός αλλά και σχεδιάστρια μόδας. Τώρα πια έρχεται να προστεθεί και μία ακόμη ιδιότητά της, εκείνη της εκδότριας βιβλίων και αυτή τη φορά σε πιο ευρύ πλαίσιο, που σημαίνει ότι δεν κάνει κάτι ευκαιριακό, ή απλά για να επενδύσει τα χρήματα της.



Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα....

...'Εγραψε στο post της πριν από λίγες ώρες η Sarah Jessica Parker, ανακοινώνοντας τη δημιουργία μίας ακόμη εταιρείας της, της SJP Lit ( ένα νέο brand για την σύγχρονη φαντασία ) η οποία συνεργάζεται με ένα μεγάλο εκδοτικό οίκο, την Zando. Όπως γράφει η ηθοποιός στην ανάρτησή της: «Δεν έχω κρύψει ποτέ την αφοσίωσή μου στα βιβλία, τον αναγκαίο ρόλο που έχουν παίξει στη ζωή μου και το θαυμασμό που έχω για τους συγγραφείς και τους αφηγητές. Θα δημοσιεύσουμε στοχαστικές και μεγαλόψυχες ιστορίες από όλον τον κόσμο και ανυπομονούμε να της διαβάσετε», όπως γράφει.


https://www.instagram.com/p/CakFPrzrYsY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Sarah Jessica Parker δεν έχει κρύψει πως είναι φανατική αναγνώστρια βιβλίων ακόμη και τις περιόδους που είχε πολύωρα γυρίσματα για την τηλεόραση ή για τις ταινίες της. Με ένα βιβλίο στο χέρι την έχουν πετύχει αρκετές φορές οι παπαράτσι όταν βγαίνει από αεροπλάνο ή το έχει στην τσάντα της, στις βόλτες της στη Νέα Υόρκη. Εκδοτική προσπάθεια είχε κάνει και στο παρελθόν και μάλιστα ξανά σε βιβλία επιστημονικής φαντασίας, αλλά η δράση της ήταν πιο μικρή. Τώρα ευελπιστεί πως θα έχει πιο ενεργό ρόλο ακόμη και εκείνη στην επιλογή των δημοσιευμένων βιβλίων και ποιος ξέρει, μπορεί να την δούμε ακόμη και να γράφει κάποιο.

Πάντως το λογότυπο SJP που είναι και τα αρχικά του ονόματός της, έχει γίνει πια, ένα πολύ ισχυρό εμπορικό brand.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like: Η Sarah Jessica Parker μιλά για την επιτυχημένη «παρουσία» της Samantha στη σειρά

Η Sarah Jessica Parker με custom Valentino dress στο φινάλε του «And Just Like That»

Θρήνος στο Sex and the City: Πέθανε ο Willie Garson - Αντίο στον καλύτερο φίλο της Carrie Bradshaw