And Just Like: Η Sarah Jessica Parker μιλά για την επιτυχημένη «παρουσία» της Samantha στη σειρά

Ιωάννα Τζανή
And Just Like: Η Sarah Jessica Parker μιλά για την επιτυχημένη «παρουσία» της Samantha στη σειρά

Η Sarah Jessica Parker, η Kristin Davis, η Cynthia Nixon και άλλοι ηθοποιοί τους «And Just Like That» μίλησαν για την απουσία - αλλά παράλληλα και παρουσία - της Kim Cattrall από το AJLT.

Την περασμένη Πέμπτη (17/2), η Sarah Jessica Parker, η Kristin Davis, η Cynthia Nixon, η Nicole Ari Parker, η Sarita Choudhury και η Karen Pittman συνομίλησαν διαδικτυακά με τον παρουσιαστή Andy Cohen και συζήτησαν για όλα όσα θέλεις να ξέρεις σχετικά με τη σειρά «And Just Like That».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Cohen επεσήμανε ότι ένας από τους λόγους που η σειρά είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, ήταν ο τρόπος με τον οποίο η παραγωγή κράτησε τον χαρακτήρα της Samantha, παρά το γεγονός ότι η Kim Cattrall δεν ήταν πια μέρος του AJLT.

parker1

And Just Like That: Η απόφαση για τη δεύτερη σεζόν είναι στα χέρια δύο ατόμων

Η 65χρονη Cattrall έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δε θα επέστρεφε ποτέ στο reboot του «Sex and the City», επικαλούμενη την ένταση με τους συναδέλφους της. Η αναβίωση του HBO Max βρήκε ακόμη έναν τρόπο να ενσωματώσει τον χαρακτήρα της, εξηγώντας στο επεισόδιο της πρεμιέρας ότι η Samantha μετακόμισε στο Λονδίνο για δουλειά.


https://www.instagram.com/p/CZ18lNbliDs

Η επιτυχημένη «παρουσία» της Samantha στο ANLT

Αν και η Cattrall απουσίαζε ως πρόσωπο από τη σειρά των 10 επεισοδίων, ο χαρακτήρας της ήταν παρών καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς εκείνη και η Carrie επικοινωνούσαν μέσω μηνυμάτων πολλές φορές, μεταξύ άλλων μετά τον ξαφνικό θάνατο του Mr. Big.

Με αφορμή την ερώτηση του Cohen σχετικά με το ποιος έγραψε τον διάλογο της Samantha, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε τις σκέψεις της για τον χαρακτήρα, αλλά και πώς «όλες έφεραν ένα κομμάτι της Samantha εν αγνοία τους».



«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει αυτό το τέταρτο άτομο και λείπει από τις ζωή τους. Αισθάνομαι ότι κάθε νέο άτομο που ήρθε μαζί μας είχε ένα κομμάτι της. Η αμεσότητα του χαρακτήρα της Karen, ο ενθουσιασμός της Nicole και η πολύ αποπνικτική προσωπικότητα της Sarita. Όλοι έλεγαν "Είσαι η νέα Samantha". Λέγαμε, "Όχι, όχι, είναι η νέα Seema. Είναι η νέα Nya.», ανέφερε χαρακτηριστικά η 56χρονη.

Η Kristin Davis συμφώνησε με τη συμπρωταγωνίστριά της, αποκαλύπτοντας στον Andy Cohen ότι ο παραγωγός του AJLT, Michael Patrick King, είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τον διάλογο και ότι «ενδιαφέρεται τόσο βαθιά για όλους τους ρόλους όλων μας».

«Δε νομίζω ότι θα ήθελε ποτέ κάτι λιγότερο από αυτό που λες, που ήταν να είναι μια παρουσία που θα ήταν σεβαστή και επίσης να ασχοληθούμε με το πώς είναι να έχεις κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή σου. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στη ζωή. Οι άνθρωποι χωρίζουν για διαφορετικούς λόγους και χάνεις φίλους και αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα», είπε η 56χρονη.

To φινάλε της πρώτης σεζόν

Το «And Just Like That» τελειώνει με την Carrie να μοιράζεται ένα φιλί με τον γοητευτικό συνάδελφό της, Franklin, τον οποίο υποδύεται ο Ivan Hernandez σε μια γλυκόπικρη σκηνή: παίρνει την πρωτοβουλία να τον φιλήσει σε ένα ασανσέρ στο τέλος της πρώτης μέρας, που ξεκινά το δικό της podcast.



Την ίδια ώρα η Carrie ταξιδεύει στο Παρίσι για να σκορπίσει τις στάχτες του Mr. Big από την γέφυρα Pont des Arts, το σημείο όπου κάποτε επισημοποίησαν την σχέση τους. Η σκηνή υποτίθεται ότι θα βοηθούσε την Κάρι να διαχειριστεί και να αποδεχθεί τον θάνατο του Mr. Big, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει.

Ο Chris Noth άλλωστε, ο τηλεοπτικός Mr Big είχε μεν γυρίσει σκηνές στο Παρίσι, οι οποίες και κόπηκαν εξαιτίας του σκανδάλου με τις αλλεπάλληλες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: