Η κόρη της Jessica Alba, Honor, μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της

Η κόρη της Jessica Alba, Honor, μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της
Άλλο ένα παράδειγμα παιδιού που εξελίσσεται σε αντίγραφο του γονιού του.

Για την Ημέρα της Γυναίκας χτες, πολλές ήταν οι αναρτήσεις που βρήκαν τον δρόμο της δημοσιότητας. Τόσο «γυναίκες της διπλανής πόρτας» όσο και celebrities έστειλαν τα δικά τους μηνύματα σχετικά με το πώς μπορούμε να «σπάσουμε» τα στερεότυπα, συνοδεύοντάς τα με φωτογραφίες στις οποίες πόζαραν με το αντίστοιχο σύμβολο στα χέρια.

Η Jessica Alba είναι μία γυναίκα που αγαπάει τις γυναίκες. Πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για θέματα που τις απασχολούν, ενώ μεγαλώνει δύο κόρες, κάτι που την ευαισθητοποιεί ακόμα περισσότερο σχετικά με το μέλλον που θα έχουν.



Η φωτογραφία της Jessica Alba με τις κόρες της

Η μικρή της κόρη, Haven, είναι μόλις 10 ετών, ενώ η μεγάλη, Honor, διανύει το 13ο έτος της ηλικίας της. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο της μοιάζουν, όμως, η Honor, όσο περισσότερο μεγαλώνει, τόσο μεγαλύτερη είναι η ομοιότητά της με τη μαμά της και στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η Alba αυτό είναι ακόμα πιο εμφανές (είναι η δεξιά στην παρακάτω φωτογραφία).

https://www.instagram.com/p/Ca22eY6PYQp

«Γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και κάθε μέρα. Ως μαμά με δύο κόρες, μάχομαι συνέχεια για να αφήσω αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος από αυτό που βρήκα – όχι μόνο για εκείνες αλλά και για κάθε άνθρωπο και για τις επόμενες γενιές κοριτσιών που θα έρθουν. Όπως όλες οι μητέρες, θέλω να σπάσω τα στερεότυπα, ώστε τα παιδιά μου να μπορούν να έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, ανεξάρτητα από το φύλο τους.

Το στερεότυπο στα φύλα είναι πραγματικό και είναι θέμα του συστήματος. Για να γίνει κάποια αλλαγή, πρέπει όλες να ενωθούμε και να κάνουμε αφοσιωμένα βήματα προς τη μάχη για την ισότητα για τις γυναίκες», έγραψε η ηθοποιός ανάμεσα στα άλλα.

https://www.instagram.com/p/CQ6_8u4n0Rg

Η Jessica Alba γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Cash Warren, το 2004 κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four». Ο Warren ήταν εκεί βοηθός παραγωγού. Τέσσερα χρόνια μετά, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. To 2008, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Honor, το 2011 η Haven και το 2017 ο γιος τους, Hayes.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το απίθανο studio της Jessica Alba στο Los Angeles που ανακαίνισε μόνη της (photos)

Jensen Ackles: «Η συνεργασία μου με την Jessica Alba ήταν φρικτή»

Drew Barrymore-Jessica Alba: Ποζάρουν 22 χρόνια πριν και μας θυμίζουν όλα τα beauty trends των 90’s