Η απόφαση που πήρε ο Pete Davidson για τον Kanye West και τις επιθέσεις του

Ιωάννα Τζανή
Η απόφαση που πήρε ο Pete Davidson για τον Kanye West και τις επιθέσεις του

«Ο Pete παραμένει όσο το δυνατόν πιο ήρεμος και ψύχραιμος».

Ο Pete Davidson κρατά... επίπεδο και αγνοεί τα δημόσια ξεσπάσματα του Kanye West εναντίον του.

«Ο Pete παραμένει όσο το δυνατόν πιο ήρεμος και ψύχραιμος, αλλά είναι αρκετά άβολο για εκείνον όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι κάτι που τον εκφράζει. Είναι ένας πολύ cool και ψύχραιμος τύπος», είπε στο αμερικανικό PEOPLE μια κοντινή πηγή της Kim Kardashian.

pete davidson

Ο λόγος που ο Pete Davidson απενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram

Το χρονικό του τελευταίου ξεσπάσματος του Kanye

Την ημέρα του τελευταίου δικαστηρίου με την Kim, ο Kanye West ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο του single του «Eazy», στο οποίο ο ράπερ απήγαγε, έδεσε και έθαψε ένα ομοίωμα του Davidson. «Ο Θεός με έσωσε από αυτή τη σχέση, μόνο και μόνο για να μπορέσω να νικήσω τον Pete Davidson», αναφέρει στους στίχους του τραγουδιού ο 44χρονος.


https://www.instagram.com/p/Ca2HTrlldjE

Τον περασμένο μήνα, ο Kanye δημοσίευσε, επίσης, screenshots με μηνύματα που είχε λάβει τόσο από την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, όσο και από τον Pete Davidson. Λίγο αργότερα, ο 44χρονος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Kardashian και τον νυν σύντροφό της και λογοδότησε για τις πράξεις του, αναγνωρίζοντας ότι «το να δημοσιεύεις screenshots είναι ενοχλητικό και παρενοχλητικό».


https://www.instagram.com/p/CasosYVuM_G

«Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η Kim είναι τόσο στενοχωρημένη και έστειλε μήνυμα στον Kanye εξαρχής. Δεν είναι δίκαιο για τον Pete και για εκείνη αυτό που έκανε», πρόσθεσε η πηγή.

Μια άλλη πηγή είπε στο PEOPLE ότι η 41χονη είναι «έξαλλη» με το βίντεο του Kanye West. «Θεωρεί ότι είναι πολύ βίαιο και είναι αναστατωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε:

«Η Nο. 1 ανησυχία της Kim αυτή τη στιγμή είναι να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά της προστατεύονται από την κατάσταση, επειδή όλα γίνονται δημόσια και αυτό είναι πολύ δύσκολο όταν εμπλέκονται παιδιά. Είναι πολύ θυμωμένη και απλώς αισθάνεται ότι αυτό που κάνει ο Kanye είναι ακατάλληλο και λάθος».

Η Kim προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, όσο δύσκολο κι αν της το κάνει ο West

Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ στις 2 Μαρτίου ο δικαστής την κήρυξε νόμιμα ελεύθερη.

Η επιχειρηματίας ξεκίνησε να βγαίνει με τον Pete Davidson τον Οκτώβριο του 2021. Μόλις έγινε γνωστή η σχέση τους, η ζήλεια του Kanye West τον οδήγησε στο να αρχίσει ξανά τις δημόσιες επιθέσεις εναντίον της Kim, τόσο μέσω των social media όσο και του Τύπου.

Μια από τις επιθέσεις του είχε να κάνει με τον ισχυρισμού ότι η Kardashian επέτρεψε στην 8 ετών κόρη North να έχει λογαριασμό στο TikTok «παρά τη θέλησή του».



«Οι συνεχείς επιθέσεις του Kanye εναντίον μου σε συνεντεύξεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στην πραγματικότητα πιο βλαβερές από ό,τι μπορεί να είναι οποιοδήποτε TikTok για τη North», έγραψε σε Insta story της τον περασμένο Φεβρουάριο η Kim. «Ως γονέας, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί με την επίβλεψη ενηλίκου - γιατί της φέρνει ευτυχία».

Και πρόσθεσε:

«Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους. Από την αρχή, δεν ήθελα τίποτα άλλο παρά μια υγιή σχέση γιατί είναι αυτό που είναι το καλύτερο για τα παιδιά μας και με λυπεί που ο Kanye συνεχίζει να το κάνει αδύνατο σε κάθε βήμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H αντίδραση του Pete Davidson στις απειλές του Kanye West για τα μάτια της Kim είναι επική

Kim Kardashian - Kanye West: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου