Όσο κι αν την πονάει, η Khloe Kardashian μίλησε για την απιστία και το τρίτο παιδί του Tristan

Ιωάννα Τζανή
Όσο κι αν την πονάει, η Khloe Kardashian μίλησε για την απιστία και το τρίτο παιδί του Tristan

Η Khloe θα μιλήσει για πρώτη φορά για το σκάνδαλο με τον Tristan Thompson και το τρίτο παιδί του.

Η δημοσιότητα καμιά φορά δε συμβάλλει στο να ξεχάσεις εκείνα που σε πονάνε, και ακριβώς αυτό βιώνει η Khloé Kardashian, που όσο κι αν θέλει να αφήσει πίσω της την απιστία και τα παιδιά που... σκόρπιζε ο πρώην της, Tristan Thompson, δυσκολεύεται.

Η διάσημη τηλεπερσόνα παραδέχτηκε το αναμενόμενο και λογικό... Ότι δεν αισθάνεται άνετα να μιλάει για την αγωγή πατρότητας που δέχτηκε πριν από μερικούς μήνες ο μπασκετμπολίστας του NBA και όλα όσα ακολούθησαν, αλλά θα το κάνει για χάρη του ριάλιτι των Kardashians.

khloe kardashian

Η Khloe Kardashian είναι ευτυχισμένη μετά τον χωρισμό από τον Tristan: Ο μόνος λόγος που χαμογελάει

Ας όψεται το ριάλιτι...

Η 37χρονη επιβεβαίωσε στο περιοδικό «Variety» ότι το σκάνδαλο θα συζητηθεί στην επερχόμενη εκπομπή της οικογένειάς της στο Hulu, «The Kardashians», με τους fans να ανυπομονούν να ακούσουν όλα όσα έχει να πει η Khloe.


https://www.instagram.com/p/Ca4vuU5LGz7

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», ανέφερε η Kardashian στο δημοσίευμα.

Η απιστία, το τρίτο παιδί και η δύσκολη θέση της Khloe

Τον Δεκέμβριο του 2021, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η προπονήτρια Maralee Nichols μήνυσε τον Tristan Thompson προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί που έφερε στον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης των Sacramento Kings την άφησε έγκυο τον Μάρτιο του ίδιου έτους – επομένως απατούσε την Khloe Kardashian!

Αν και ο 30χρονος αρχικά αρνήθηκε ότι το μωρό ήταν δικό του και φέρεται να είχε ζητήσει από τον Nichols να κάνει έκτρωση, αργότερα παραδέχτηκε ότι είναι πατέρας του παιδιού (το τεστ DNA δεν του άφησε περιθώρια, άλλωστε) και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Kardashian.



«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», ανέφερε ο αθλητής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον Ιανουάριο.

Και συμπλήρωσε:

«Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια».

Εκτός από τη σχέση του με τη Nichols, ο Tristan Thompson είχε απατήσει ξανά το 2018 την Khloe Kardashian, την περίοδο μάλιστα που ήταν έγκυος στην 3χρονη πλέον κόρη τους, True, αλλά και το 2019 με την τότε κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Η 37χρονη επιχειρηματίας χώρισε οριστικά τον Tristan Thompson τον Ιούνιο του 2021, λόγω ισχυρισμών ότι την είχε απατήσει με το μοντέλο Sydney Chase.



Μέχρι τώρα, η Khloe Kardashian δεν είχε αναφερθεί δημόσια στο τελευταίο σκάνδαλο του 30χρονου πρώην της, επομένως αναμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα του ριάλιτι, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου, προκειμένου να ακούσουμε όλα όσα έχει να πει η star.

Πηγή φωτογραφιών: @khloekardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπορεί ο Tristan Thompson να απέτυχε σαν σύντροφος, αλλά τουλάχιστον είναι καλός μπαμπάς!

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Οριστικό τέλος στη σχέση τους- Ο ρόλος της Kris Jenner