Η Selma Blair έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της μετά από άγρια επίθεση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Selma Blair έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της μετά από άγρια επίθεση

H ηθοποιός κατήγγειλε τον Ron Carlson με αποτέλεσμα εκείνος να συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία.

Η Selma Blair έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύντροφό της, Ron Carlson, μετά από επίθεση που δηλώνει ότι δέχθηκε από εκείνον μέσα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ισχυρίζεται πως της επιτέθηκε όταν την επισκέφθηκε για να της επιστρέψει μία τηλεόραση. «Την τράνταζε, την έπνιγε και κουνούσε επιθετικά τους ώμους και το κεφάλι της», αναφέρουν έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η επίθεση από τον σύντροφό της και τα ασφαλιστικά μέτρα

Δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το ΤΜΖ αναφέρουν ότι η Blair ενημέρωσε τον Carlson πως αισθανόταν άσχημα εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει για τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Εκείνος φέρεται να της φώναξε: «Τα κατάστρεψες όλα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να αγαπήσεις κανέναν, είσαι άχρηστή, σακάτισσα… Δεν το αξίζω αυτό, μπορώ να έχω κάτι τόσο καλύτερο από εσένα».

Ο Carlson πήδηξε επάνω της ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ και την άρπαξε από τον λαιμό. Έπειτα, «την τράνταζε, την έπνιγε και κουνούσε επιθετικά τους ώμους και το κεφάλι της». Εν τέλη η 49χρονη ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα η αστυνομία να την βρει να αιμορραγεί από τη μύτη λίγο πριν λιποθυμήσει ξανά. Ο Carlson συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και οι αρχές εξέδωσαν ασφαλιστικά μέτρα για πέντε ημέρες, ενώ η Selma Blair και οι δικηγόροι της προσπαθούν να τα παρατείνουν. Ο Carlson δηλώνει κατηγορηματικά αθώος και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε καμία σωματική επίθεση.



Η μάχη της Selma Blair με την σκλήρυνση κατά πλάκας

https://www.instagram.com/p/CTGLVxqgekU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 49χρονη Selma Blair έχει μιλήσει εδώ και χρόνια ανοιχτά για τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας και την καθημερινότητά της με το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί. Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2018 όταν η ηθοποιός πήρε τη γενναία απόφαση και ανακοίνωσε με μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ασθένειά της. Το μπαστούνι αποτελεί πλέον αναπόσπαστο item της καθημερινότητάς της ωστόσο η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μαθήματα δύναμης μέσα από την ιστορία της.

«Η πρόγνωσή μου είναι πολύ καλή. Τα βλαστοκύτταρα έφεραν την ασθένεια σε ύφεση. Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος για να υποχωρήσουν οι φλεγμονές και οι βλάβες», είχε δηλώσει η Blair.

«Έκλαψα. Δεν ήταν δάκρυα πανικού, ήταν δάκρυα γνώσης ότι έπρεπε να παραδοθώ σε ένα σώμα που είχε χάσει τον έλεγχό του. Και υπήρχε και κάποια ανακούφιση σε αυτό. Γιατί από όταν γεννήθηκε ο γιος μου η ασθένειά μου ήταν σε έξαρση και εγώ δεν το ήξερα. Και προσπαθούσα με όλο μου το είναι να φαίνομαι φυσιολογική», απάντησε σε ερώτηση για το πώς αντέδρασε μετά την διάγνωση.

Η Selma Blair έδωσε μάλιστα το παρών στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, με τίτλο «Introducing, Selma Blair», σε σκηνοθεσία Rachel Fleit. Το ντοκιμαντέρ δείχνει τη ζωή της μετά τη διάγνωση, τις μεταπτώσεις της, τη σχέση με τον 10χρονο γιο της και την απώλεια της μητέρας της λόγω covid-19.



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: