O Zayn Malik επέστρεψε στα social media μετά τον επεισοδιακό χωρισμό από την Gigi Hadid

O Zayn Malik επέστρεψε στα social media μετά τον επεισοδιακό χωρισμό από την Gigi Hadid

Ο τραγουδιστής απείχε για αρκετό καιρό από το Instagram μετά τo σκάνδαλο με την Yolanda Hadid και τη φημολογούμενη απιστία του στην Gigi.

Ο Zayn Malik έχει επιστρέψει δριμύτερος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να δημοσιεύει νέες φωτογραφίες του. O πρώην frontman των «One Direction» είχε βρεθεί στο στόχαστρο μετά τον επεισοδιακό χωρισμό από την πρώην σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Gigi Hadid. Ο καυγάς του Zayn με την Yolanda Hadid και οι κατηγορίες για χειροδικία αποτέλεσαν πρώτο θέμα στα tabloids για αρκετές ημέρες.

Πριν λίγες ώρες ο 29χρονος τραγουδιστής δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία στο Instagram. Εκεί τον βλέπουμε να ποζάρει ευδιάθετος ενώ σε πρώτο πλάνο είναι το νέο του τατουάζ στον λαιμό.

Η επιστροφή του Zayn Malik στα social media

https://www.instagram.com/p/CZc0eIxvrrZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι κι αν κρατούσε σιγή ιχθύος για αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό του, ο Zayn έκανε comeback στα social media ενώ δεν δίστασε να εγγραφεί σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να βοηθήσει στην επαλήθευση της ταυτότητας των χρηστών. Το πρόσωπο του Zayn εντοπίστηκε σε ένα emoji challenge της εφαρμογής, με την είδηση να γίνεται αργότερα viral.

Ο Zayn φαίνεται πως αναζητά νέα σύντροφο ενώ πρόσφατα είχε δηλώσει πως του αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες, λέγοντας χαρακτηριστικά στο Billboard: «Μου αρέσουν τα κορίτσια που είναι λίγο γεμάτα σε ορισμένες περιοχές, στις ωραίες περιοχές. Μου αρέσει μια πιο curvy γυναίκα».

O επεισοδιακός χωρισμός από την Gigi Hadid

https://www.instagram.com/p/CZU6ulYoGi8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η είδηση ήθελε τον Ζayn Malik να επιτέθηκε και να χτύπησε τη Yolanda Hadid, με τον ίδιο αρχικά να αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν υφίστανται. O Malik φέρεται να την πέταξε σε μία ντουλάπα «προξενώντας νοητική σύγχυση και σωματικό πόνο», εκείνος όμως αρνείται οποιαδήποτε σωματική επαφή με την μητέρα της πρώην συντρόφου του.

«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου, αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες και ελπίζω ότι η Yolanda θα επανεξετάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της. και να προχωρήσουμε προς τη θεραπεία αυτών των οικογενειακών ζητημάτων κατ' ιδίαν», συμπλήρωσε.



aderfizaynmalik

Η αδερφή του Zayn Malik στρέφεται εναντίον των Hadid- Το post όλο νόημα

Πηγή κεντρικής: @zayn



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: