Δημήτρης Κοντομηνάς: Το ξεχωριστό «αντίο» από την Ελένη Μενεγάκη και άλλους παρουσιαστές της tv

Κατερίνα Μπούσιου
Δημήτρης Κοντομηνάς: Το ξεχωριστό «αντίο» από την Ελένη Μενεγάκη και άλλους παρουσιαστές της tv

Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αντώνης Σρόιτερ και Σταματίνα Τσιμτσιλή, λένε το δικό τους «αντίο» στον ισχυρό άντρα των media που στήριξε την καριέρα τους. 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και υπήρξε ένας οραματιστής και ένας επιχειρηματίας συνώνυμος με τον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα και την ανάπτυξη του. Η ενασχόλησή του με τα media ξεκίνησε το 2002 όταν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο του τότε ΣΚΑΙ, ο οποίος μετονομάστηκε μετά σε Alpha ΣΚΑΙ και στη συνέχεια μόνο Alpha. Μέχρι και πριν από 2 χρόνια, (όταν πια το κανάλι μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό μεταπουλήθηκε στον όμιλο Βαρδινογιάννη), υπήρξε ενεργός και συμμέτοχος στο κτίσιμο του καναλιού και τις μεγάλες του μεταγραφές. Με κυριότερη εκείνη της Ελένης Μενεγάκη από τον ANT1 αλλά και του Λάκη Λαζόπουλου από το Mega. Αρκετοί αστέρες της tv του οφείλουν την καριέρα τους, λόγω της υποστήριξής του. Με αρκετούς έγινε και στενός φίλος χτίζοντας μία ιδιαίτερη προσωπική σχέση.


https://www.instagram.com/p/CarnU4qrjyY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη Μενεγάκη που υπήρξε εκτός από συνεργάτης του και φίλη του, φύλαξε για το τέλος της εκπομπής της σήμερα το μεσημέρι, μερικά λόγια αγάπης για εκείνον: «Από την στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο δεν είχα δυστυχώς καμία επαφή. Θέλω να δώσω μέσα από την καρδιά μου, συλληπητήρια στην οικογένεια του. Τον έχω στην καρδιά μου, ήταν ένας δοτικός, καλόκαρδος άνθρωπος και εργοδότης, πέρασα πολύ όμορφα αυτά τα 15 χρόνια μαζί του στον Alpha. Mόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και θα του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι».



Για να συνεχίσει «'Ολοι θα τον θυμούνται όταν έμπαινε στο κανάλι με το αρχοντικό του παράστημα και χαιρετούσε τους πάντες. 'Ηταν ανοιχτός και ανθρώπινος. 'Εχω να θυμάμαι πολλά από εκείνον, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και έξω με φαγητό και πολλά, πολλά ακόμη».



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία συγκινητική ανάρτηση και στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας ευγνωμοσύνη για τον ισχυρό άντρα των media που της έδειξε εμπιστοσύνη από τις πρώτες ημέρες του Happy Day: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν δυναμικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος και πολυταξιδεμένος. Έφυγε μετά από μια δύσκολη μάχη. Καλό ταξίδι», όπως έγραψε.


https://www.instagram.com/p/Ca62S_oM_J1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είχε όμως προηγηθεί η ανακοίνωση της απώλειας του Δημήτρη Κοντομηνά από την εκπομπή Happy Day και στη συνέχεια η συζήτηση ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Δήμο Βερύκιο που συνδεόταν και φιλικά μαζί του. Ο δημοσιογράφος της υπενθύμισε όχι μόνο την εμπιστοσύνη που της έδειχνε αλλά και πως ήταν αγαπημένη του εκπομπή η δική της. Φυσικά και αναφέρθηκε στην γενικότερη γενναιοδωρία του άλλοτε προέδρου του Alpha. Είναι γνωστή άλλωστε από τα μυθικά ποσά που έδωσε στους τηλεοπτικούς του αστέρες. Και στην Ελένη Μενεγάκη κάνοντας την μεταγραφή της δεκαετίας όταν την πήρε από τον ΑΝΤ1 για τον Alpha, όσο και με τον Λάκη Λαζόπουλο από το Mega.



Παρόλο που το κανάλι πέρασε οικονομικές τρικυμίες όπως άλλωστε το σύνολο των media την προηγούμενη δεκαετία, ο πρόεδρος όπως όλοι τον αποκαλούσαν, έδειξε πίστη στο ανθρώπινο δυναμικό. Ακόμη και την δύσκολη περίοδο της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες όπου κινδύνεψε το μέλλον του Alpha. Τότε που έδωσε μήνυμα θάρρους και πυγμής εμφανιζόμενος στα ξαφνικά, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Με δύο stories της η Bίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρετά τον πρόεδρο που της έδωσε το πράσινο φώς και την στήριξε στην εκπομπή «Πάμε πακέτο».

xatzivasileiou

Με μία φωτογραφία του και ένα θλιμμένο emoji τον αποχαιρέτησε με ανάρτηση της και η Αγγελική Νικολούλη.

nikolouli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Μενεγάκη: «Είναι όλα ψέματα, μην πιστεύετε τίποτε από όσα γράφονται για εμένα»

Το παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τον Θέμη Σοφό θα σε κάνει να ταυτιστείς μαζί της σήμερα

Photo credits NDP photo agency