H κίνηση ανθρωπιάς του Edward Στεργίου για την Ουκρανία συγκίνησε Καγιά και Καράβα

Τσακιρίδου Χριστίνα
H κίνηση ανθρωπιάς του Edward Στεργίου για την Ουκρανία συγκίνησε Καγιά και Καράβα

Tο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM στηρίζει έμπρακτα τους συμπατριώτες του στην Ουκρανία που βιώνουν δραματικές στιγμές.

Ο Edward Στεργίου, το μοντέλο Ελληνο-ουκρανικής καταγωγής που γνωρίσαμε μέσα από τον 3ο κύκλο του Greece's Next Top Model έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Φανερά επηρεασμένος από τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά την Ρωσική εισβολή, ο Edward αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά την πατρίδα του.

Ο 26χρονος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του πως το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να συνεισφέρει έμπρακτα είναι να διαθέσει όλα τα έσοδα από τις συνεργασίες του στα social media για τον μήνα Μάρτιο, σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια στην Ουκρανία.

https://www.instagram.com/p/CUaNx_uswJT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συγκινητική κίνηση του Edward Στεργίου για την Ουκρανία

https://www.instagram.com/p/Ca2tXN4s9Ni/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Edward Στεργίου στην ανάρτησή του στο Ιnstagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη το μοντέλο δήλωσε: «Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το να το ζεις από μέσα και να έχεις πληροφορίες από τους ανθρώπους για το τι πραγματικά συμβαίνει, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο και βαρύ για να κάνεις κάτι. Είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου στην Ουκρανία. Όταν μια χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, ο φόβος εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά. Τα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας προσπαθούν να κρύψουν από τον λαό πολλές πληροφορίες, ο απλός λαός είναι αυτός που την πληρώνει».

«Υπάρχουν περίπου 5000 νεκροί Ρώσοι στην Ουκρανία, και στη Ρωσία, οι άνθρωποι δε γνωρίζουν τίποτα. Νιώθω ανήμπορος, δεν μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους μου με κάποιο τρόπο. Προσπάθησε να φύγει ένας ξάδερφός μου με το τριών ετών παιδάκι του, και στα σύνορα δεν τον άφησαν. Πρέπει να προσέχουν οι άνθρωποι με την παραπληροφόρηση που κυριαρχεί. Πρέπει να προσέχει ο κόσμος από που αντλεί τις πληροφορίες του», είπε αρχικά ο Έντουαρντ Στεργίου για να καταλήξει: «Με το να βγω και να τοποθετηθώ στο Instagram δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει κάπου ένα post μου, δεν θα λυθεί το πρόβλημα», συμπλήρωσε ο Edward.



Πηγή κεντρικής: edw4rd_stergiou

Τα σχόλια των Καγιά, Καράβα, Κερασιώτη

sxolia

Ανάμεσα στα αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια που δέχθηκε το post του Εdward, εκείνα των: Βίκυ Καγιά, Γιώργου Καράβα και Παρασκευής Κερασιώτη. Η πρώην παρουσιάστρια και κριτής σχολίασε 2 emoji που χειροκροτούν και 2 κόκκινες καρδιές. Το ίδιο ακριβώς σχόλιο έκανε και ο coach του GNTM, Γιώργος Καράβας.

«Είμαστε μαζί σου Έντι μου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η συγκίνηση της Κάτιας Ταραμπάνκο για την Ουκρανία

Σε κλάματα οn camera ξέσπασε η Κάτια Ταραμπάνκο μιλώντας για την Ουκρανία και τις δυσκολίες που έχουν περάσει οι γονείς της. Το μοντέλο και νικήτρια του GNTM αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, όταν έφυγε με την οικογένειά της από την Ουκρανία και ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αγαπημένη της μητέρα.

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός», ανέφερε η παίκτρια του Survivor 5.

«Αν εγώ είμαι μια φορά μαχήτρια, η κυρία Ναταλία είναι πολύ περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σκέφτομαι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι ή ότι δεν αντέχω εδώ στο Survivor σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου, 'κοριτσάκι μου, κάτσε στα αυγά σου γιατί αυτό που περνάς είναι πανηγύρι μπροστά σε αυτό που πέρασε η μαμά σου ερχόμενη στην Ελλάδα. Οτιδήποτε και να κάνω το κάνω για τη μαμά μου. Τη σέβομαι σαν άνθρωπο, είναι το παράδειγμά μου, η δύναμή μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου. Προτιμώ να πάω διακοπές με τη μάνα μου, παρά με οποιαδήποτε φίλη μου. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, ήρθε εδώ όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για δυο χρόνια έμενα με τον μπαμπά στην Ουκρανία και τα έχτισε όλα μόνη της με μια ραπτομηχανή», είπε συγκινημένη η Κάτια Ταραμπάνκο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: