Ανατροπή στο Survivor με την Κάτια Ταραμπάνκο- Δεν γνωρίζει τίποτα για την Ουκρανία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ανατροπή στο Survivor με την Κάτια Ταραμπάνκο- Δεν γνωρίζει τίποτα για την Ουκρανία

Το μοντέλο παραμένει στο reality επιβίωσης και δεν έχει ακόμη καμία πληροφόρηση για όσα διαδραματίζονται στη γενέτειρά της.

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην Ουκρανία αφού εκατομμύρια συμπολίτες μας ζουν στιγμές τρόμου και αγωνίας λόγω της Ρωσικής επίθεσης. Η Κάτια Ταραμπάνκο παραμένει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρησή της. Το μοντέλο έχει πολλούς συγγενείς που μένουν στην Μαριούπολη και η μητέρα της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με την μητέρα του μοντέλου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω επικοινωνήσει με τους συγγενείς μας και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί δεν τους αφήνουν να φύγουν».

«Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι εκεί, η αδερφή μου είναι 15 χιλιόμετρα μακριά και έχει το δικό της καταφύγιο. Αγχώνομαι, δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις. Η μάνα μου, η αδερφή μου και η ανιψιά μου είναι ομογενείς», συμπλήρωσε εμφανώς ταραγμένη.



tarabanko survivor newentry

Survivor: Αρχίζουν οι κόντρες έρχονται αλλαγές - Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε η «βασίλισσα» του Twitter

Ανατροπή στα δημοσιεύματα- Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν γνωρίζει για την Ουκρανία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Queen.gr η Κάτια Ταραμπάνκο δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση από την παραγωγή για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Παρά τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο, η παίκτρια δεν έχει επίγνωση της κατάστασης αφού στόχος της παραγωγής είναι να τηρούνται οι κανόνες στο έπακρο. Το νεαρό μοντέλο παραμένει κανονικά στο reality επιβίωσης και συνεχίζει ακάθεκτη να αγωνίζεται για την ομάδα των Διασήμων. Η Κάτια και η ομάδα της κέρδισαν πρόσφατα στο έπαθλο φαγητού και όταν επικοινώνησε με την μητέρα της λύγισε on camera και ξέσπασε σε κλάματα.

Πηγή κεντρικής: kweenkatyatar



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: