Συγκλονίζει ο Edward Στεργίου: «Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους στην Ουκρανία»

Συγκλονίζει ο Edward Στεργίου: «Νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους στην Ουκρανία»

Το μοντέλο, που μας συστήθηκε στο GNTM και που γνωρίσαμε καλύτερα στο Dancing With The Stars, μιλά μέσα από το Instagram για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι στην Ουκρανία.

Τραγικές μέρες βιώνουν οι πολίτες της Ουκρανίας μετά το ξέσπασμα πολέμου από την πλευρά της Ρωσίας. Άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, μητέρες με παιδιά τρέχουν να βρουν καταφύγιο είτε σε κάποιο υπόγειο, είτε εκτός Ουκρανίας με τον τρόμο και την απόγνωση να έχει κυριεύσει όλους.

Πολύ δύσκολη, ωστόσο, είναι η κατάσταση και για τους ανθρώπους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους στην Ουκρανία, πράγμα το οποίο είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Παράδειγμα αποτελεί ο πρώην παίκτης του GNTM και μοντέλο, Edward Στεργίου.

edw4rd stergiou

Edward Στεργίου: Ξεκίνησε τις πρόβες για το DWTS και το βίντεο τα λέει όλα (video)

Ο Edward, που φέτος συμμετείχε στο Dancing With The Stars, αποκάλυψε με ένα Insta Story τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μην μπορώντας να μάθει αν είναι καλά οι δικοί του άνθρωποι στην Ουκρανία.

Το μακροσκελές Insta Story στο Instagram

«Λαμβάνοντας διάφορα μηνύματα που αφορούν την απουσία αναρτήσεών μου σχετικά με τη δραματική κατάσταση της Ουκρανίας, θέλω να πω σε όλους εσάς πως νιώθω ανήμπορος να βοηθήσω τους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και βιώνουν τον τρόμο, την απόγνωση, και την αβεβαιότητα για την ίδια τους τη ζωή», λέει ο Edward Στεργίου.

stergiou oukrania

Και συμπληρώνει: «Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η επικοινωνία και η ασφάλειά τους και όχι οι αυτονόητες αναρτήσεις κατά του πολέμου».



Photos: @edw4rd_stergiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ