Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές με τον Αθερίδη και η φάρσα στον Καπουτζίδη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σμαράγδα Καρύδη: Η αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές με τον Αθερίδη και η φάρσα στον Καπουτζίδη

Πρεμιέρα έκανε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με το «Night Out» στο Mega και πρώτη καλεσμένη του ήταν η Σμαράγδα Καρύδη.

Σε νέο ρόλο θα απολαμβάνουμε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη αυτή τη σεζόν αφού θα παρουσιάζει μια ψυχαγωγική εκπομπή γεμάτη περιπέτειες, extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Ο ηθοποιός-παρουσιαστής θα βρίσκεται κάθε Πέμπτη βράδυ στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Σε κάθε επεισόδιο ο Θεοχάρης θα υποδέχεται έναν καλεσμένο και θα τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Η πρώτη συνάντηση θα γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο ενώ η βραδιά θα ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα. Πρώτη του καλεσμένη δεν ήταν άλλη από την Σμαράγδα Καρύδη με την οποία είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα-αποκαλυπτική συζήτηση.

https://www.instagram.com/p/Ca7R4MNsotx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αμηχανία της Σμαράγδας Καρύδη για τις ερωτικές σκηνές με τον Θοδωρή Αθερίδη



Η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε εκτενώς σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή και αποκάλυψε ότι θεωρεί πολύ άβολο όταν αναγκάζεται να γυρίσει ερωτικές σκηνές ακόμη κι αν ο παρτενέρ της είναι ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.

«Είναι συνήθως άβολο όταν έχεις να κάνεις ερωτικές σκηνές. Είναι δύσκολο ακόμη και με τον άνθρωπο που την κάνεις είστε ζευγάρι. Ακόμη και σε αυτή τη φάση ότι όλοι σας βλέπουν. Λέω «Αχ Θεέ μου να τελειώσει». Με τον Θοδωρή το συζητούσαμε προσφάτως. Έχουμε κάνει στην ταινία “Από έρωτα”. Είναι σαν να δίνεις κάτι από τον εαυτό σας. Δεν νιώθεις ωραία», ανέφερε η ηθοποιός. Λίγο αργότερα η Σμαράγδα Καρύδη κλήθηκε να παίξει «Θάρρος ή Αλήθεια» και δεν δίστασε να αποκαλύψει μεταξύ άλλων για πως έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της αλλά και ότι έχει αγοράσει προϊόντα από sex shop.



Η φάρσα στον Γιώργο Καπουτζίδη



Μια επική φάρσα πραγματοποίησε η Σμαράγδα Καρύδη στον Γιώργο Καπουτζίδη για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα η ηθοποιός έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον καλό της φίλο και να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης προκειμένου να ανέβουν οι ακόλουθοι του στα social media.

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;» είπε η Σμαράγδα. «Το σκυλί ο Γιάννης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να λάβει θετική απόκριση από την συνάδελφο του.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram» συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη: «Θέλω να είμαι χαρούμενη με αυτά που κάνω»

«Έβλεπα τους γονείς μου να κάνουν αυτό και θεώρησα φυσιολογικό να γίνω ηθοποιός. Θα ήθελα να γίνω Meryl Streep. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο, μόνο παρεμφερή πράγματα με τη δουλειά μου, όπως σκηνοθέτης. Η ουσία είναι να έχεις γαλήνη και αρμονία. Να μην είσαι αδηφάγο και αχόρταγο ον», ανέφερε η ηθοποιός στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Δεν με φοβίζει η νεολαία, ίσως να μην την καταλαβαίνω. Δεν ξέρω πώς κάνουν σχέσεις. Το Tinder είναι ένας άγνωστος κόσμος για μένα, μου φαίνεται φοβιστικό. Μου φαίνεται επικίνδυνο αυτό με την επαφή των ανθρώπων, το πώς έχει αλλάξει… Θέλω να μην παθαίνω καταθλίψεις, να είμαι δημιουργική, να με αγαπάνε. Θα ήθελα να αλλάξω αρκετά πράγματα πάνω μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι η καλύτερη που υπάρχει στον πλανήτη, αλλά γίνομαι καλύτερη όσο περνούν τα χρόνια. Με ικανοποιεί που είμαι σε μια διαρκή αυτοβελτίωση» εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.



smaragda karidi thodoris atheridis6

Σμαράγδα Καρύδη: Η αφιέρωση στον Αθερίδη έκανε την Μπαλατσινού να σχολιάσει

Πηγή κεντρικής: night_out_official

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: