MasterChef: Η μοναδική συγκινητική στιγμή του Μπόμπενα και το σύνδρομο Wilson της μικρής Ζούμπι

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Η μοναδική συγκινητική στιγμή του Μπόμπενα και το σύνδρομο Wilson της μικρής Ζούμπι

Τι είναι το σύνδρομο Wilson; Για πρώτη φορά ο παίκτης που έχει αναστατώσει την παραγωγή του MasterChef αλλά και τους τηλεθεατές, μίλησε για την προσωπική του ζωή και ανέφερε την σχέση του με ένα παιδί που πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο. 

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον πιο αντιπαθή παίκτη που έχει περάσει ποτέ από το MasterChef. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ή αλλιώς Μπόμπενας λόγω της ψαροταβέρνας που είχε με την οικογένεια του στην Καισαριανή, έχει δώσει αρκετές αφορμές με την συμπεριφορά του για να έχει τους συμπαίκτες του, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, απέναντι. Όμως χθες, μας έδωσε μία διαφορετική διάσταση της προσωπικότητας του, πιο ανθρώπινη και εντελώς διαφορετική, μιλώντας για την προσωπική του ζωή και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με ένα μικρό κορίτσι.


https://www.instagram.com/p/18NDR1M-yG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ιστορία της μικρής Ζούμπι

Ο Δημήτρης μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας, όπου η μπλε ομάδα στην οποία συμμετέχει έχασε τη δοκιμασία, είχε ένα ξέσπασμα, μιλώντας για τους υπόλοιπους παίκτες και τον πόλεμο που δέχεται, αλλά αντιστέκεται (δεν είπε φυσικά για τον ψυχολογικό πόλεμο που και εκείνος κάνει στους συμπαίκτες του). Εκείνη τη στιγμή ανέφερε και την τηλεφωνική επικονωνία με την Ιωάννα (προφανώς η σύντροφός του) και μίλησε για ένα παιδί, τη Ζούμπι: «Θέλω να δηλώσω ότι σήμερα είμαι και λίγο συγκινημένος γιατί είχα επικοινωνία με την Ιωάννα και μίλησα και με την Ζούμπι μας. Η Ζούμπι μας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Wilson, το οποίο υπεραγαπάω. Μπορεί να μην είμαι ο βιολογικός της πατέρας, αλλά είναι μια καρδιά μεγάλη και μου έδωσε και δύναμη. Μου είπε: «Χαίρομαι που σε βλέπω Δημήτρη στην κουζίνα του MasterChef». Εντάξει, είναι αυτές οι μικρές ενεσούλες που σου δίνουν μια ώθηση ρε παιδί μου. Της είπα πόσο πολύ την αγαπάω».



Πριν απορήσετε και ρωτήσετε αν οι παίκτες του MasterChef έχουν επικονωνία ενώ είναι μέσα στο παιχνίδι με τον έξω κόσμο, να σας πούμε πως αυτό γίνεται μόνο σε περίπτωση γονέων και παιδιών και τα τηλεφωνήματα αφορούν αυστηρά μία τυπική επικοινωνία, χωρίς να λέγονται λεπτομέρειες που να αφορούν στον διαγωνισμό. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνουμε θα δημιουργούσε αρκετά προβλήματα. 'Οσο για το σύνδρομο Wilson, είναι μία γενετική διαταραχή κατά την οποία ποσοστά άνω του επιτρεπτού από χαλκού συγκεντρώνονται στους ιστούς του σώματος. Χρειάζεται συνεχής ιατρική παρακολούθηση για τους νοσούντες για να μην έχουν επιπλοκές στην λειτουργία ζωτικών τους οργάνων.


https://www.instagram.com/p/-1nfSACPHc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως ο Δημήτρης Ταϊρίδης πριν το 2018, χρονιά που έκλεισε την επιχείρηση του λόγω της οικονομικής κρίσης, ζούσε μία εντελώς διαφορετική ζωή με την διάσημη ψαροαταβέρνα του και τους υψηλούς του καλεσμένους από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού. Δείτε στο παρακάτω video όπου εξηγεί την συνταγή του για ροφό με λαχανικά και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Αγνώριστος σε ύφος και διάθεση!


https://www.instagram.com/tv/CapIBjJDpPc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη στο MasterChef: «Δημιουργεί χυδαία αντιπαλότητα»

Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ

MasterChef: Το κοινό θυμώνει με τον Δημήτρη και το Twitter τον ψηφίζει ήδη ως χειρότερο παίκτη ever