Ο Ηλίας Μαμαλάκης έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη στο MasterChef: «Δημιουργεί χυδαία αντιπαλότητα»

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Ηλίας Μαμαλάκης έγινε έξαλλος με τον Δημήτρη στο MasterChef: «Δημιουργεί χυδαία αντιπαλότητα»

Ζητά από την παραγωγή να του κάνουν αυστηρή σύσταση και να σταματήσει το Star να μεταδίδει με τέτοια συχνότητα τα video με τις δηλώσεις του. 

Μέχρι και τον ήπιων γενικά τόνων Ηλία Μαμαλάκη, έκανε έξαλλο η συμπεριφορά του Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς Μπόμπαινα, στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef. Ο αγαπημένος μας μάγειρας που μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ήταν και καλεσμένος κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής σε μία δοκιμασία, έκρινε πολύ αυστηρά τα όσα είδε να γίνονται χθές το βράδι και κάνει φιλική σύσταση προς την παραγωγή αλλά και το κανάλι.









Τρομακτική η τοξικότητα

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είναι καυστικός στον σχολιασμό του αναφέροντας πως είδε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο. Θυμίζουμε πως σε αυτό, αποχώρησε ο Γιώργος και πως ο Δημήτρης κατάφερε να γλιτώσει και να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά έκανε ένα ολόκληρο show στη συνέχεια απειλώντας τους συμπαίκτες του λέγοντας πως:«Έχουμε πόλεμο». Ο αγαπημένος μας Ηλίας δεν το άντεξε όλο αυτό το θέαμα και κυρίως τις προσβολές του παίκτη που δεν είχαν αρχή και τέλος. Και όπως γράφει: «Eίδα μία τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή Μπόμπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευόμενος τη φήμη της ταβέρνας της μητέρας του. Μία τοξικότητα καταστροφική. Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου. Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα».



Και συνεχίζει: «Δείχνει να είναι ένας καλός μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες.Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά; Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους. Αλίμονο σε όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα. Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας».

Πέταξε κεραυνούς ο Ηλίας Μαμαλάκης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


MasterChef: Έφυγε o Γιώργος και έμειναν οι απειλές του Δημήτρη που ξεσήκωσαν το Twitter

Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ

MasterChef: Είδωλο για το Twitter o Ηλίας Μαμαλάκης και το κοινό τον θέλει για 4ο κριτή