MasterChef: Το κοινό θυμώνει με τον Δημήτρη και το Twitter τον ψηφίζει ήδη ως χειρότερο παίκτη ever

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το κοινό θυμώνει με τον Δημήτρη και το Twitter τον ψηφίζει ήδη ως χειρότερο παίκτη ever

Μέχρι και ο Σωτήρης Κοντιζάς έφερε τις αντιρρήσεις του. Το κοινό «γκρινιάζει» για την ίντριγκα από την πλευρά ενός και μόνο παίκτη. 

Η ώρα της κρίσης ήρθε για την ομαδική δοκιμασία και όπως κάποιοι από τους τηλεθεατές είχαν ήδη μαντέψει, προέκυψαν κόντρες, για την ακρίβεια όλοι εναντίον του Δημήτρη από την ομάδα των μπλε που ήταν η ομάδα που ηττήθηκε. Ασυλία κράτησε εκείνος, ο Βασίλης και στην συνέχεια κέρδισε και η Ελισάβετ. Ο Πέτρος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι υπόλοιποι θα προκύψουν από τη σημερινή, επεισοδιακή όπως προβλέπεται ψηφοφορία. Πάντως οι τηλεθεατές, έχουν αρχίσει να κουράζονται από την μονόπλευρη παρουσίαση ενός παίκτη σε ένα ξέφρενο και αναίτιο ανταγωνισμό του και τους ακραίους χαρακτηρισμούς προς τους άλλους.



Το μετάνιωσε λόγω στρατηγικής

Οι κριτές ανακοίνωσαν την βαθμολογία από την ομαδική δοκιμασία με καλεσμένο τον Ηλία Μαμαλάκη. Η κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Γρηγόρη νίκησε και στην διπλανή ομάδα, τους Μπλε, είχαν ξεκινήσει από την αρχή της διαδικασίας, οι αντιμαχίες. Το φυτίλι άναψε, ποιος άλλος, παρά ο Δημήτρης. Λέγοντας πως οι υπόλοιποι της ομάδας του, είχαν συγκέντρωση στο σπίτι, όπου έκαναν διάφορα σενάρια για το ποια ομάδα θα δημιουργήσουν στο μέλλον και ποιον παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, αν έχουν το πλεονέκτημα θα ήθελαν να αποκτήσουν. Ο Δημήτρης Ταιρίδης ή αλλιώς ο Μπόμπενας όπως τον ονομάζουν πια στο Twitter, λόγω και της ονομασίας του εστιατορίου που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε για συνωμοσίες και ο Σωτήρης Κοντιζάς του επεσήμανε ότι πράγματι ένωσε την ομάδα του όπως υποστήριζε, αλλά εναντίον του.



Ακόμη και οι παίκτες εξεπλάγησαν, γιατί ο κριτής του MasterChef δεν συνηθίζει να σχολιάζει συμπεριφορές παικτών με τέτοιο τρόπο. Ο Δημήτρης εξετέθη γιατί είχε υποσχεθεί ότι αν έχανε η ομάδα του θα έθετε εαυτόν υποφήφιο, αλλά γύρισε 360 μοίρες την άποψή του και κράτησε το πλεονέκτημα της κάρτας ασυλίας και δεν κινδύνεψε. Τρελό πανηγύρι στο στούντιο αλλά και στο Twitter που τον ψήφισε πλέον ως τον χειρότερο παίκτη που έχει περάσει από τον διαγωνισμό και οι τηλεθεατές ζήτησαν συγγνώμη από την Μαρίνα και τον Ιωάννη του περσινού κύκλου, που επίσης δεν τους συμπαθούσαν ιδιαίτερα. Οι προηγούμενοι φαίνονται άγγελοι μπροστά του.


https://www.instagram.com/p/Cap-00FKT9t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δοκιμασία στην συνέχεια για τη χαμένη ομάδα για την ασυλία, έφερε νικήτρια την Ελισάβετ και το κοινό χάρηκε που επιτέλους επιβραβεύτηκε και ένας θετικός άνθρωπος μέσα στον διαγωνισμό.


https://www.instagram.com/p/CaqGhO6KkIh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αναστασία αποχώρησε από το MasterChef αλλά το Twitter τα έβαλε με τον Δημήτρη και τη λίστα του

MasterChef: Η Καλλιόπη έγινε η σούπερ σταρ του Twitter και η κάρτα ασυλίας έφερε γκρίνιες

MasterChef: Ο Γρηγόρης μοίρασε προσβολές και το Twitter του ζητά να αποχωρήσει