Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ

Πατούλια Κατερίνα
Ο Δημήτρης του MasterChef βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το Twitter δεν πιστεύει το τρέιλερ

Ο Δημήτρης άκα Μπόμπαινας, ετοίμασε τη βαλίτσα του για να φύγει αλλά το Twitter δεν πιστεύει πως θα δει αυτός την πόρτα εξόδου από το MasterChef.

Το Masterchef 2022 συνεχίζεται και ακόμα μια φορά, από το τρέιλερ ακόμα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης βρίσκεται στο επίκεντρο του κοινού και του κόσμου στο Twitter.

Με Mystery box και τεστ δημιουργικότητας μας βρήκε η Καθαρά Δευτέρα

Το Mystery box είχε μια νικήτρια κι αυτή δεν ήταν άλλη από την Ελπίδα, η οποία όρισε τους κανόνες στο τεστ δημιουργικότητας δίνοντας καρότα σε όλους. Κάποιοι παίκτες βέβαια έπρεπε να μαγειρέψουν τα καρότα με πέντε υλικά επιπλέον και άλλοι με δέκα.


https://www.instagram.com/p/Ca0dLQkqFH0

Επιπλέον η Ελπίδα έπαιξε στα ίσα με τον Βασίλη και για την κάρτα ασυλίας και ήταν εκείνη που την πήρε μέσα από τα χέρια του Βασίλη.


https://www.instagram.com/p/Ca0j1Zgo28P

Νικητής πάντως του τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε εκτός συναγωνισμού για την κάρτα ο Μάριος, ο οποίος με τον Πάνο και το Γιάννο είχαν τα καλύτερα πιάτα.

MasterChef: Το κοινό θυμώνει με τον Δημήτρη και το Twitter τον ψηφίζει ήδη ως χειρότερο παίκτη ever

Οι χειρότερες προσπάθειες

Δημήτρης, Γιώργος, Βασιλική και Καλλιόπη είχαν μεγάλες αστοχίες στα δικά τους πιάτα με αποτέλεσμα στη διαδικασία αποχώρησης να βρεθούν ο Γιώργος, η Βασιλική και η Καλλιόπη.

masterchefgr 275425723 668089174384586 7055660029346946853 n


Ο Δημήτρης σώθηκε προσωρινά μόνο, μιας και το νέο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου πρόδωσε την εξέλιξη που θα έχει η βραδιά για τον Μπόμπαινα.

Υποψήφιος ο Δημήτρης

Ο μισητός παίκτης του κοινού Δημήτρης βρέθηκε από τον εξώστη να μαγειρεύει τελικά για την παραμονή του στο παιχνίδι μιας και η Ελπίδα φαίνεται πως έσωσε την Καλλιόπη. Έτσι, η Βασιλική και ο Γιώργος έχουν πια να αντιμετωπίσουν τον Μπόμπαινα στη διαδικασία αποχώρησης.

Και μπορεί ο Δημήτρης να έφτιαξε τη βαλίτσα του και να δηλώνει έτοιμος να φύγει, το Twitter όμως κατάλαβε το κόλπο και δεν πιστεύει πως θα είναι ο πάλαι ποτέ ιδιοκτήτης του θρυλικού εστιατορίου «Μπόμπαινα» αυτός που θα αποχωρήσει τελικά.

«Να πέσουν οι μάσκες», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης ενώ στο σημερινό επεισόδιο θα τον δούμε να μαγειρεύει και να ζητά να μην τον βοηθήσει κανείς και οι κριτές φαίνεται πως βρήκαν ένα από τα τρία πιάτα που ήταν το πιο αδύναμο, με τον Πάνο Ιωαννίδη να τονίζει πως μιλάμε για άλλο πιάτο.

Δες τα σχόλια του Twitter παρακάτω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αναστασία αποχώρησε από το MasterChef αλλά το Twitter τα έβαλε με τον Δημήτρη και τη λίστα του

MasterChef: Η Καλλιόπη έγινε η σούπερ σταρ του Twitter και η κάρτα ασυλίας έφερε γκρίνιες

MasterChef: Ο Γρηγόρης μοίρασε προσβολές και το Twitter του ζητά να αποχωρήσει